Рівне:

Створення та просування сайтів

Боротьба на полі та за його межами

Спорт 08-травня, 2008, 11:029 prov 1 071
Відповідно до календаря, ігри другого туру пройшли у четвер. У чотирьох матчах з шести гості святкували перемоги. Особливо переконливо це зробив сарненський ”Маяк”, який у Рівному розгромив ”Водник”. Щоправда, для студентів розпочиналося все непогано. На 20 хвилині Олександр Кобрин вивів господарів вперед. Проте ще до перерви сарненчани зрівняли рахунок зусиллями Артема Українця (33 хвилина). Після перерви Сергій Примак (47) та Олексій Бриж (58) довели перевагу гостей до двох голів. Господарі на рівних грали із суперником перші тридцять хвилин, після чого фізично ”підсіли”. Довершив побиття ”Водника” Анатолій Лесник, на 88 хвилині ефектно перекинувши м’яч через воротаря. Як підсумок — 4:1 на користь ”Маяка”. Юнаки господарів перемогли 1:0.
Василь Пістоль, президент ФК ”Маяк”:
— Я задоволений результатом, але не грою. У нас поки немає ”солідності” в грі, а це велика сила. Ми ставимо найвищі завдання в чемпіонаті. Це — боротьба за нагороди. Я згідний з Григорієм Шаламаєм, який сказав, що за нагороди будуть боротися вісім команд. Нинішнього чемпіонату багато однакових за силами колективів, укомплектованих хорошими виконавцями. Хто краще зможе налаштуватися на чемпіонат вцілому і на кожну конкретну гру — той і буде в призерах, а пофортить — і чемпіоном.
В інших поєдинках перевага гостей була не така відчутна: ”Ізотоп РАЕС” (Кузнецовськ) — ФК ”Вельбівно” (Вельбівно) — 1:2 (0:2), ”Сокіл” (Радивилів) — ”Славія” (Рівне) — 1:2 (1:3). Саме в Радивилові стався неприємний інцидент. На 50 хвилині на футбольне поле вибігли вболівальники. Поєдинок продовжився через деякий час, а після завершення гри біля приміщення стадіону було завдано тілесних ушкоджень арбітру матчу одним із вболівальників. У зв’язку з цим клуб було оштрафовано на 500 гривень за незабезпечення нормальних умов проведення гри, а стадіон дискваліфікований на три гри. Через щільність ігор федерація не змогла оперативно вирішити питання нейтрального поля для недільної зустрічі. Тому цей поєдинок відбудеться пізніше.
Ще один матч завершився внічию — в Рокитному місцеве ”Полісся” розійшлося миром із рівненським ”Хіміком” — 1:1 (0:0).
У суботу-неділю були зіграні матчі третього туру. Першого ігрового дня ”Штурм-МЕГУ” на останніх хвилинах зміг вирвати перемогу у непоступливого ”Случа-Класік”. На стадіоні смт. Клевань зійшлися дві “протилежні” команди. Молодість студентів намагалася здолати клас досвідчених гравців “Случа”. За рівної гри долю поєдинку вирішив автогол березнівчан на 83 хвилині — 1:0 на користь студентів. Юнаки цих команд розійшлися миром — 2:2. ”Маяк” продовжує громити своїх суперників. Черговою ”жертвою” став у Рівному місцевий ”Хімік” — 4:1 (юнаки 0:0). Хет-трик на рахунку Анатолія Борейчука (24, 40, 51 з пенальті). Довершив розгром господарів Сергій Примак — 70 хвилина. Рівняни відзначилися одного разу — на 44 хвилині гол забив Руслан Туліглович. За хвилину перед цим він не реалізував пенальті. Юнаки переможця не визначили — 0:0. У решті поєдинків були зафіксовані результати: ФК ”Вельбівно” — ”Полісся” — 1:0 (0:2), ”ОДЕК” — ”Ізотоп-РАЕС” — 2:0 (2:1), ”Славія” — ”Волинь-Цемент” — 3:0 (7:1).
У турнірній таблиці двовладдя. Після трьох турів без втрат йдуть “Маяк” та дебютант першої ліги — ФК “Вельбівно”. На три менше у “Славії” (після трьох поєдинків) та “ОДЕКа” після двох матчів. Наступний тур відбудеться у неділю, 11 травня. Одним із центральних буде поєдинок лідерів — “Маяка” та ФК “Вельбівно”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору