Рівне:

Створення та просування сайтів

За ковбасою, цигарками, солодощами та спиртним полізли до магазину через дах

Рівненська область 19-чер, 2013, 11:169 prov 892
Та уникнути покарання не вдалось. Міліціонери розшукали та затримали крадіїв, які залізли до магазину проломивши дах.
Двоє односельчан із Демидівського району в ніч на п’яте червня, здійснили крадіжку з місцевого кафе продуктів харчування майже на дві тисячі гривень. Шлях у кілька метрів вверх по металевій трубі до причілка та видавлене скло на горище особливих труднощів не викликали. Далі хлопці спустились до торгівельного залу, звідки винесли все, що потрапляло під руку – від солодощів, ковбаси, цигарок до спиртного.
Два дні «кримінальні початківці» смакували краденим, а на третій – до села за викликом власника розважального закладу прибула слідчо – оперативна група із Млинівського РВ. Оглянувши кафе та вилучивши ряд слідів злочину, правоохоронці невдовзі завітали й до тих, хто був переконаний у власній безкарності. Сенсу вигадувати відмовки не було, і вони в деталях повідали міліціонерам про свої діяння.
- За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), - роз’яснив хід справи тимчасово виконуючий обов’язки начальника Млинівського РВ Микола Шевчук. – Слідством буде в повному обсязі зібрано докази даного кримінального правопорушення для подальшого спрямування до суду. Саме йому й належить поставити крапку у цій історії.

Олеся БОНДАРЕЦЬ,
Млинівський РВ
(із обслуговування Демидівського та Млинівського районів)

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору