Рівне:

Створення та просування сайтів

Костопільчанин за скоєні ним бійки та грабіж у тюрмі проведе 6 років

Рівненська область 25-чер, 2013, 11:129 prov 1 295
Вислухав вирок 21-річний житель Костополя Іван. Ще в серпні 2011 року він зламав рівнянину щелепу. У той же день нетверезий молодик завдав тілесних ушкоджень ще одному чоловікові, а також зірвав у нього з шиї золотий ланцюжок з хрестиком.
Маючи дві непогашені судимості за вчинення корисливих злочинів проти власності, Іван вчинив нові протиправні діяння. Наприкінці серпня він, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, у дворі будинку на вулиці Соборній у Рівному зламав щелепу 36-річному Ігорю. Потерпілий тривалий час провів у лікарні. Уже через годину костопільчанин був на зупинці громадського транспорту, що неподалік Кооперативного коледжу. Там чолов’яга приглядів собі нову жертву: він напав на 24-річного Сергія. Крім того, що завдав перехожому кілька ударів в обличчя, ще й зірвав з шиї жертви золотий ланцюжок з хрестиком. Костопільчанина взяли під варту.
Рівненський міський суд визнав 21-річного Івана винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження), ч. 2 ст. 186 (грабіж, поєднаний з насильством, вчинений повторно) Кримінального кодексу України. У строк покарання, призначеного цим вироком, суд зарахував частково невідбуте покарання за попереднім вироком. Відтак, Іван проведе у кримінально-виконавчій установі 6 років.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору