Рівне:

Створення та просування сайтів

Службовий пес вивів міліціонерів на грабіжника

Рівненська область 26-чер, 2013, 10:289 prov 1 022
Спеціально тренована службова собака Кармен привела слідчо-оперативну групу прямо у двір чоловіка, який пограбував жінку.
Жителька села Бронники Рівненського району 20 червня о 22.00 поверталася додому. І хоч година була пізня, але ще не зовсім стемніло. Та якось моторошно було жінці на безлюдній вулиці. Наче передчуття чогось недоброго змушувало її прискорити крок, та вона не встигла. На великій швидкості на неї налетів невідомий чоловік, який щосили рвонув сумку і зник так само, як і з’явився.
31-річна Наталія не розгубилася й одразу повідомила про грабіж до міліції. Працівники слідчо-оперативної групи розпочали пошук зловмисника. І допоміг їм… службовий пес на прізвисько Кармен, який привів міліціонерів прямісінько у двір до грабіжника в село Рогачів.
Чотирилапий не помилився, бо згодом і речовий доказ, а саме сумка, мобільний та гроші, а також зізнання у скоєному 30-річного Анатолія були яскравим тому підтвердженням. Завдяки Кармен злочин розкрили швидко, потерпілій повернули її особисті речі, а підозрюваний, раніше судимий чоловік, знову спілкується зі слідчим.
Пишається своїм вихованцем і молодший інспектор-кінолог кінологічного центру при УМВС старший сержант міліції Олександр Климчук, якого 25 червня нагородив за сумлінне ставлення до виконання своїх службових обов’язків, професіоналізм, оперативність та наполегливість начальник УМВС України в Рівненській області генерал-майор міліції Василь Лазутко.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору