Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині чоловіка нагородили за затримання грабіжника

Рівненська область 25-лют, 2013, 13:269 prov 773
Нещодавно за небайдужість до чужої біди та активну участь у затриманні грабіжника керівництво Радивилівського РВ УМВС нагородило грамотою та цінним подарунком Олександра Ілліча Мельничука.
У вечірню пору доби 26-річна Наталя поверталася з роботи додому. На одній із вулиць міста її наздогнав невідомий чоловік та ривком видер з її рук сумочку, після чого зник в іншому напрямку. Жінка голосно закричала. На крик поспів Олександр, котрий знаходився поблизу. Чоловік не розгубився і затримав грабіжника.
– На місце події за декілька хвилин прибула слідчо-оперативна група, котра доставила грабіжника до райвідділу міліції. Чоловік намагався втекти, використовуючи газовий балончик, якого мав із собою. З'ясовано також, що він стежив за потерпілою ще від місця її роботи, – повідомив начальник Радивилівського РВ Віталій Кеда. – Зловмисником виявився 43-річний місцевий мешканець Володимир, який вперше потрапив у поле зору правоохоронців.
Відносно Володимира було відкрито кримінальне провадження за статтею 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від 120 до 240 годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років. Але остаточне рішення залишається за районним судом. Наразі Володимиру встановлено один із видів запобіжного заходу – взяття під особисту поруку.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору