Рівне:

Створення та просування сайтів

Сімейна сварка закінчилась ножем у серці чоловіка

Рівненська область 29-лип, 2013, 17:319 prov 1 070
У ніч на 29 липня до Млинівського райвідділу міліції надійшло повідомлення медиків, що у селі Гнатівка внаслідок ножового поранення грудної клітки помер 37-річний місцевий мешканець Сергій. По приїзду на місце події міліціонери встановили, що фатальний удар чоловікові нанесла дружина.
У шлюбі подружжя прожило близько шести років, після цього – розлучення та ще сім років спільного проживання. Виховуючи малолітніх сина та дочку, Сергій зловживав алкоголем. Саме це й породжувало нерідкі чвари у сім’ї.
Подібну ситуацію близько опівночі знову застала 31-річна Руслана. Компанію Сергієві склав її кум Андрій. Картина обурила жінку, і вона рукою скинула зі столу випивку та їжу. Розлючений глава сімейства кинувся до дружини з кулаками. А кум, не бажаючи бути свідком з’ясування відносин, пішов додому.
— Під час бійки Сергій бив мене по обличчю та тілу. Я вибігла на вулицю, а він за мною, — згадує останній конфлікт Руслана. — У руці в нього блиснув ніж. Сергій кричав, що заріже мене.
Події наступних кількох секунд відбулись миттєво: дружина схопилась за лезо, вирвала ніж та вдарила ним чоловіка прямісінько в серце. На галас, що лунав із господарства, прибіг двоюрідний брат Руслани, який викликав медиків. Останнім нічого не залишалось як констатувати смерть Сергія.
Начальник Млинівського РВ Валерій Романчук роз’яснив, що наразі в рамках кримінального провадження триває досудове розслідування за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Руслана затримана в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Олеся БОНДАРЕЦЬ,
Млинівський РВ (із обслуговування Демидівського та
Млинівського районів) УМВС України в Рівненській області


Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору