Рівне:

Створення та просування сайтів

Залицяння переросли в побої й спробу пограбування

Рівненська область 03-вер, 2013, 13:299 prov 833
36-річний уродженець Корецького району, який, одружившись, переїхав до Рівного, уподобав собі 24-річну Людмилу, бармена одного з рівненських кафе. Безробітний чоловік час від часу замовляв у дівчини столик і, розпиваючи спиртні напої, спостерігав за миловидною й привітною працівницею. Коли його «почуття» досягли апогею, він вирішив провести Людмилу додому. Щоправда, дещо вийшло не по-людськи: Віталій, наздогнавши дівчину, замість пропозиції пройтися нічним містом вдарив її кілька разів кулаком в обличчя та ще й спробував відібрати сумочку.
Сталося це торік у лютому. Віталій, як завжди, телефоном замовив столик у кафе, де працює Людмила. Увесь вечір чоловік розпивав спиртні напої. Одразу після 22-ї його попросили залишити розважальний заклад, оскільки збіг час роботи. Чоловік без нарікань розрахувався та вийшов у темінь зимового вечора. Сп’янілий Віталій зупинився неподалік, не надто поспішаючи до дітей та дружини. Він бачив, як Людмила зачинила кафе і в супроводі ще одного працівника рушила в бік проспекту Миру. Невдовзі Максим, колега, пішов швидше.
— Коли Людмила залишилась наодинці, Віталій підбіг до неї ззаду й наніс кілька ударів в обличчя, висловлюючи нецензурні слова, — розповів Олександр Харечко, старший прокурор прокуратури м. Рівне, який підтримував державне обвинувачення в суді. — Після цього чоловік схопився за сумочку, однак дівчина її не відпускала та ще й почала голосно кликати на допомогу. Її крик почув Максим, який не встиг далеко відійти. Чоловіки почали стусати один одного, а Людмила встигла викликати правоохоронців.
Віталій навіть у не думав ховатися від правосуддя. Можливо, був упевнений, що дівчина, з якою товаришував і яка йому подобалась, не наважиться розповісти про цей ганебний вчинок міліції. Правоохоронці затримали одруженого «залицяльника» на залізничному вокзалі, він проводив час у залі гральних автоматів.
Підозрюваний визнав свою вину. Рівненський міський суд кваліфікував дії Віталія за ч. 3 ст. 15, ч. 2 ст. 186 (замах на грабіж), поєднаний з насильством, і призначив покарання у виді позбавлення волі на чотири роки. Суд звільнив його від відбування покарання з випробуванням, встановивши іспитовий строк тривалістю 2 роки.

Олена Кузменко,
прес-служба прокуратури м. Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору