Рівне:

Створення та просування сайтів

Відкриття акторської школи у Рівному - початок шляху до великого екрану

Рівненська область 10-жов, 2013, 17:539 prov 919
Міжнародна організація "CinemaHall" (http://cinemahall.org/), Представництво Європейської кіноассоціаціі NISI MASA в Україні започатковує у Рівному всеукраїнський освітній акторський проект! Вперше його випускники зможуть застосувати отримані знання на практиці - на кастингах і зйомках кінофільмів, телепрограм, реклами в Києві й інших містах України.
Серед партнерів "CinemaHall " - провідні кіностудії і кастинг- агенції Києва , серед яких такі компанії, як "Інсайт -медіа " ("Тойхтопройшовкрізьвогонь " , "Іван - сила" )", Suspense Films " ("Штольня" , "Тіні незабутіх предків"), "InQ" ("Закохані в Київ" , "Синевір"), кастинг-агенції "АБА -студія", "Allcasting", "Кастинг агентство В.Марініч", "ABSTAR VISION". Безпосередні партнери акторської школи - всеукраїнський кінопортал «Kino teatr.ua», міжнародна онлайн-платформа « KINOLIFE » , адвокатське бюро «Адлер і партнери», портал StudNews.org.ua, інструмент прямого маркетингу «Feedgee», портал «СнимиФильм », газета «Голос України».
Заняття будуть проходити у конференц-залі готелю "Мир". Паралельно з ними у ході навчання відбуватимуться зйомки фільму, акторами якого і будуть слухачі акторської школи.
Популярні фільми, зокрема НА ТРЬОХ, можна дивитись онлайн на популярному каналі.
Викладач школи у Рівному Олексій Заворотній - заслужений артист України, автор навчальних посібників «Грані педагогічної майстерності (педагогіка мистецької діяльності)», «Мистецтво живого слова», «Психофізична техніка та тренінг актора», «Виховання актора (від вправ до дії словом)», «Робота режисера над п'єсою та виставою», «Творчі та педагогічні майстерні митців театру». Режисер-постановник та актор ігрового фільму «Бурштинова казка у новорічну ніч», який став у 2013 р. лауреатом фестивалю КІТИ у Маріуполі та отримав приз глядацький симпатій.
Слухачі школи у Рівному https://www.facebook.com/events/436442233134846/, опанувавши ази акторської майстерності від досвідченого викладача й отримавши сертифікат випускника отримають:
- можливість брати участь у зйомках фільмів, роликів, телепрограм
- можливість внесення випускників в бази кастинг агентств України та участі у кастингах нових кіно і телепроектів, які проводитимуть партнери "CinemaHall"
- можливість обмінюватися досвідом з учасниками з інших міст на зустрічах випускників різних регіонів.
Крім зазначених вище заходах вони у 2014 році матимуть реальну можливість взяти участь у зйомках всеукраїнського кіноальманаху http://www.screenplay.com.ua/plot/?id=537, який зніматиметься у 20 містах України, одна з історій якого фільмуватиметься у Рівному. Героями фільмів кіноальманаху є люди різного віку і саме вік учасників школи необмежений, тому будь-хто з бажаючих зможе спробувати себе на одну з його ролей. Але для цього, звісно, потрібна хоча б початкова підготовка. Саме її зможуть отримати слухачі школи у Рівному, яке не буде обмежуватися вищезгаданими проектами кіновиробництва й залучатиметься до нових задумів, пов'язаних зі світом кіно і телебачення.
Навчання триватиме 3 місяці в зручний для слухачів час. Про точну дату початку занять буде повідомлено пізніше, по мірі набору групи.
Інформацію та світлини про проведення курсів акторської майстерності у інших містах, відгуки учасників та багато іншого, пов'язаного з цим проектом, який вже стартував у багатьох регіонах України можна переглянути тут - https://vk.com/acting_school_cinemahall
А подати заявку на участь у Рівненській акторській школі кожен бажаючий зможе зайшовши на це посилання - https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDFWbHhEZjVkN21xOFloRUI3ZjdfcGc6MQ#gid=0 або ж повідомити про Ваше бажання навчатися та дізнатися деталі за телефонами: 0637988896, 0980299455, 0662865385.


Менеджер проекту "Всеукраїнська акторська школа" у Рівному Віктор Булига
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору