Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Україна і світ 08-травня, 2008, 16:019 prov 1 377
Спростили процедуру усиновлення
Президент України Віктор Ющенко 5 травня підписав Указ Про заходи щодо забезпечення захисту прав і законних інтересів дітей, що передбачає істотне спрощення процедури усиновлення дітей.
Як зазначив керівник Головної служби соціально-економічного розвитку Роман Жуковський, Указ поліпшить захист прав дітей, які живуть у так званих неблагополучних сім’ях, а також дітей, позбавлених батьківського піклування, і дітей-сиріт. Зокрема, він звернув увагу, що Указом передбачено запровадження так званого “соціального паспорта” дитини, яка може бути усиновлена, та упорядкування і вдосконалення процедури ведення реєстру потенційних усиновлювачів.

Вінський планує добудувати автодорогу Київ-Варшава до кінця року
У 2008 році буде побудована ділянка автодороги Київ-Варшава – до кінця Житомирської області. Про це в понеділок на брифінгу повідомив міністр транспорту і зв’язку України Йосип Вінський.
– Ми зробили третину цієї дороги. Цього року до кінця Житомирської області закінчимо її, і далі залишиться Рівненська і Волинська області. До Євро-2012 ми її зробимо дорогою другої категорії, – заявив Вінський, передає «УНІАН».
Він також повідомив, що до Євро-2012 планується здати і дорогу Київ-Львів-Чоп. Крім того, до кінця травня планується підготувати проекти 8 нових автопереходів на українсько-польському кордоні.

Путін другий після Далай-лами
Президент Росії Володимир Путін увійшов до списку 100 найвпливовіших людей світу за версією журналу „Tіme”. Список оприлюднено на сайті цього американського журналу, що раніше назвав Путіна “людиною 2007 року”.
Президент РФ посідає в списку “лідерів і революціонерів” друге місце після Далай-лами, а статтю про російського лідера написала екс-держсекретар США Мадлен Олбрайт. На ілюстрації портрет президента Росії стилізовано під відоме зображення Петра I.
До списку також увійшли президент США Джордж Буш, колишній прем’єр-міністр Великобританії Тоні Блер, глава КНР Ху Цзиньтао, мер Нью-Йорка Майкл Блумберг, а також троє кандидатів на пост президента США — Хілларі Клінтон, Барак Обама й Джон Маккейн.

Загинув племінник Валентини Семенюк
У ДТП на Житомирщині загинув племінник глави фонду Держмайна Валентини Семенюк-Самсоненко. Аварія сталася 3 травня в селі Заріччя Ружінського району Житомирської області. Вночі автомобіль на великій швидкості врізався в групу молоді, яка поверталася додому. Двоє молодих людей загинули на місці події.
Одним із загиблих виявився племінник голови Фонду держмайна України – 18-річний Дмитро Семенюк. Після наїзду на пішоходів автомобіль врізався в стіну магазина. Водій і пасажир, які були в авто, також загинули.

У Німеччині виявили у морозилці тіла трьох немовлят
Тіла трьох новонароджених знайшли в морозильній камері в підвалі у місті Венден на заході Німеччині. У зв’язку із розслідуванням цієї справи заарештували жінку, ймовірно, матір загиблих немовлят. Відомо, що діти не були мертвонародженими, але причини смерті та їх вік поліція не розголошує.
Відомо лише, що немовлята померли незабаром після народження. Їх виявили в підвальній морозильній камері, загорнутими в поліетиленові мішки. Про страшну знахідку поліції розповів один із членів сім’ї, повідомляють німецькі ЗМІ.
Це не перший подібний випадок у Німеччині. Два роки тому в місті Бремен на півночі країни в холодильнику в квартирі двох наркоманів було виявлено тіло їхньої дитини. У 2006 році мешканка східної Німеччини була засуджена до 15 років позбавлення волі за вбивство своїх восьми дітей.

Естонці встановили пам’ятник НЛО
Минулими вихідними в Естонії відкрили меморіальний знак на честь неопізнаного літаючого об’єкта. На камені зображений НЛО у формі диска і вибита дата – 1996 рік. За словами художника Маті Яксона, який створив пам’ятник, в 1996 році на хуторі Поозіматсу приземлився неопізнаний літаючий об’єкт у формі ялини. За деякими даними, після приземлення на хуторі Поозіматсу НЛО бачили в декількох інших місцях Естонії.
Нагадаємо, що в лютому цього року влада Пермського краю Росії заявила про намір відкрити в аномальній зоні М у районі села Молебка в Кишертському районі центр уфологічного туризму, в середині якого стоятиме пам’ятник російському інопланетянинові.
Влада краю заявила, що туристи зможуть відвідати уфологічний музей, обсерваторію і поспостерігати за НЛО, які, за твердженнями уфологів, „зграями” літають в районі Молебки.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору