Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 09-травня, 2008, 16:199 Lobanovskiy 1 127
Березне

Молодіжний національно-патріотичний вишкіл “Урай-2007” відбувся нещодавно на Березнівщині. За три дні молодь подолала близько 50 км шляху, що пролягав місцями бойової слави Української Повстанської Армії. Учасники мандрівки збирали згадки про діяльність УПА на цих територіях, записували від старожилів пісні, історії, легенди.



Гоща

Голова Гощанської райдержадміністрації В.Харковець зустрівся з президентом португальської компанії „ФАПОМЕД” М.Кунья та віце-президентом компанії Р.Кульманом. Обговорили питання перспектив будівництва в Гощі швейної фабрики на 250-300 робочих місць. Як результат, визначено земельну ділянку для будівництва та узгоджено дозвільно-реєстраційні процедури щодо створення фабрики.



МЛИНІВ

У селі Уїздці Млинівського району запрацювала котельня, яка обігріває місцеву школу соломою. До цього з опаленням тут були великі проблеми: стара котельня не могла забезпечити належну температуру на двох тисячах квадратних метрів, а в морози температура не піднімалася вище десяти градусів тепла. Обладнання для котельні купили в Кузнецовську. За словами голови Млинівської районної ради Володимира Кислюка, коштує воно недешево, але швидко окуповується.



ОСТРОГ

Днями були оприлюднені результати загальнонаціонального моніторингу вищих навчальних закладів, що проводився Міністерством освіти і науки України. Мета такого дослідження — визначення рейтингів українських навчальних закладів. На підсумковому засіданні Колегії МОН було оголошено список двадцяти чотирьох найкращих державних класичних університетів.

Національний університет «Острозька академія» — найдавніший і одночасно один із наймолодших університетів України, новітня історія якого налічує лише тринадцять років, — у рейтингу МОН займає шосте місце.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору