Рівне:

Створення та просування сайтів

З 1 травня дзвінки з таксофонів на міські номери стануть безкоштовними

Актуально 30-кві, 2014, 14:419 prov 1 191
З 1 травня дзвінки з таксофонів на міські номери стануть безкоштовнимиКомпанія «Укртелеком» з 1 травня по 30 листопада 2014 року вводить послугу безкоштовних дзвінків з таксофонів на місцеві номери. Про це повідомляє прес-служба компанії.
«З 1 травня 2014 року мешканці та гості країни зможуть здійснювати безкоштовні дзвінки на місцеві номери з майже 8 тисяч універсальних таксофонів компанії Укртелеком», – йдеться в повідомленні прес-служби.
Повідомляється, що на сьогоднішній день мережа компанії «налічує майже 8 тисяч універсальних таксофонів, які надають послуги як вхідних, так і вхідних дзвінків». Це означає, що дзвінки з таксофона на таксофон в межах міста і району (смт, села, селища та інших населених пунктів в межах одного району) також не будуть тарифікуватися.
Зазначимо, «оскільки дзвінок на місцеві номери буде надаватися на безкоштовній основі, то немає необхідності у використанні таксофонних карток для здійснення цих дзвінків».
Уточнюється, «таке маркетингове дослідження на дзвінки з таксофонів буде діяти з 1 травня до 30 листопада 2014 року».
Нагадаємо, за проводовий електрозв'язок, яким депутати будуть користуватися в квітні – грудні 2014 року, управління справами ВР заплатило ПАТ «Укртелеком» 1 млн 260 тис. грн.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору