Рівне:

Створення та просування сайтів

Сільському голові закортіло вирубати сосни

Кримінал 17-бер, 2005, 12:399 prov 1 067
Повідомив про цю справу старший помічник прокурора області з питань нагляду за додержанням природоохоронного законодавства Володимир Остапенко.

Рівненська міжрайонна природоохоронна прокуратура провела перевірку щодо додержання вимог природоохоронного законодавства на території Клесівського держлісгоспу. Під час її з’ясувалося, що в минулому місяці сільський голова села Томашгород умисно, перевищивши свої повноваження, у Клесівському держлісгоспі за дорученням деяких осіб вчинив вирубку 44 дерев сосни звичайної.

Після того як Рівненський міжрайонний прокурор Володимир Кульпач розглянув матеріали перевірки, щодо додержання вимог природоохоронного законодавства на території Клесівського держлісгоспу, за цим фактом було порушено кримінальну справу за ч.3 ст. 365 КК України “Перевищення влади або службових повноважень”.

На момент, коли деревця вже прямували із лісу до наміченого пункту призначення, лісова охорона побачила дві підводи. Охоронцям не сподобалися не прохані гості, то ж вони вирішили перевірити в чому справа. Оскільки у стражників порядку автомобіль був лише один, тому вони мали змогу наздоганяти лише один вантаж. І не прогадали за ким їхати, адже саме на тій підводі і був сільській голова.

Наразі працівники прокуратури мають провести слідство, щоб з’ясувати мотиви цього злочину. І, звичайно, передати матеріали до суду.

Аліна ФЕДОРОВИЧ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору