Рівне:

Створення та просування сайтів

Топ 10 нових порад як правильно вибрати дитячий одяг?

Порадниця 30-вер, 2014, 20:599 prov 989

Багато батьків, вибираючи дитячий одяг, перш за все, акцентують увагу на її привабливості і відповідності модним тенденціям. Підхід до вибору одягу з точки зору його естетики - не дуже правильний. Цей фактор, без сумніву, досить важливий, але єдиним визначальним він вважатися не може. Як правильно вибрати дитячий одяг з урахуванням широкого  асортименту на ринку? Розглянемо десять правил, які допоможуть зробити грамотний вибір.



  1. Вибір магазину. Інтернет-магазини пропонують чудовий вибір якісного і недорогого одягу. Сотні найменувань будь-яких розмірів, на будь-який смак і бюджет Ви знайдете на об'ємній дошці оголошень сайту Клубок. Система фільтрів допоможе Вам розсортувати асортимент за категоріями, вартості, станом і брендам.

  2. Визначаємо розмір. Орієнтуватися слід на реальні параметри росту дитини, її вагу і особливості фігури. Ці показники є стандартними і відповідають певним групам. Але ключовим параметром вибору залишається ріст дитини, особливо в групі до 4-х років. Для дітей старшого віку важливо вже враховувати й інші параметри - масу тіла, об'єм грудної клітки і так далі.

  3. Одяг на виріст - сумнівна економія. Купити одяг для дітей на один-два розміри більше, ніж потрібно на даний момент, враховуючи швидке зростання, здається цілком розумним. Але необхідно усвідомлювати, що такий одяг буде доставляти певний дискомфорт дитині, а занадто довгі брюки, наприклад, можуть стати навіть причиною травми, адже в них так легко спіткнутися.

  4. Якість. Дитячий одяг неодмінно повинен бути виготовленим ​​з безпечних матеріалів, пофарбован з використанням гіпоалергенних барвників, що відповідають екологічним вимогам. Неприпустима обробка, яка може завдати шкоди дитині. Купуючи речі відомих, перевірених брендів, ви можете бути впевнені, що вони не втратять вигляд після першого жпрання,  не розтягнуться і не вигорять на сонці.

  5. Склад тканини. Інформація про склад тканини розміщена на ярличку, який обов'язково повинен бути присутнім на будь-якій дитячій речі. Зрозуміло, перевагу слід віддавати натуральним тканинам, якісним і стійким до зносу, особливо, якщо мова йде про одяг, що безпосередньо контактує з тілом.

  6. Зручність. Одяг не повинен обмежувати рухливість дитини і сковувати його рухи. Занадто тісний одяг може сприяти порушенню кровообігу. При можливості, беріть дитину з собою в магазин для примірки, так Ви зможете особисто переконатися, що обновка не заподіює йому дискомфорту. Здійснюючи покупку через інтернет, наприклад на сайті Клубок, вимагайте у  продавця надати детальні фото та іншу необхідну докладну інформацію про виріб.

  7. Велике значення має також зручність застібок. Перевіряйте при покупці жорсткість швів, надійність гудзиків, петель, кнопок, роботу блискавки. Внутрішні шви і кнопки повинні бути плоскими і гладкими.

  8. Колір одягу. Для дітей старшого віку ніяких обмежень по колірній гамі не існує. А ось для малюків, і особливо для новонароджених діток, краще вибрати дитячий одяг пастельних, спокійних кольорів, тому що занадто яскраві кольори можуть стати причиною негативного впливу на зір.

  9. Догляд за одягом. Звертайте увагу на дані щодо особливостей режиму прання. Пам'ятайте, що наявність безлічі декоративних елементів ускладнить прасування речі.

  10. Дозвольте дитині самій вибрати собі кілька речей. Цей процес може доставити йому велике задоволення і в той же час сприятиме розвитку самостійності.

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору