Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненський район з новим головою

Актуально 24-бер, 2005, 13:209 prov 1 166
Перш ніж надати слово новопризначеному голові, Червоній нагадав присутнім, що дефіцит бюджету України зараз складає 32 мільярди гривень і оцінив це, не інакше, як “професійні” дії колишньої влади.

Наразі потрібно наполегливо працювати, щоб через рік виборці нас не спитали: а що ви зробили, і де поліпшення нашого бюджету?

Тому необхідно збільшувати кількість робочих місць. Їх планується створити близько мільйона. Підвищення заробітної плати, залучення інвестицій, а також розвиток економіки – це пріоритетні напрямки роботи. Фінансово-бюджетна дисципліна є головним показником діяльності державної влади.

На підприємстві ВАТ “Рівнеазот” робітники отримуватимуть гідні заробітні плати, це змусять робити російських керівників, які очолюють завод-гігант.

–Комуненергія набралася боргів, наче блох, – зазначив пан Червоній. Наразі підпри-ємство має кридиторську заборгованість у 91 мільйон гривень.

Окремо розглядалося питання про посівну кампанію. У цьому напрямку влада зустрілася з двома проблемами селян.

Перша – це їх не довіра до кредитування. У людей сформувалася думка, що кредити – це ярмо, з якого ніколи не вилізеш.

Друга – це проблема закупівлі мінеральних добрив. Адже на їх придбання потрібно кошти, тому якщо немає грошей, – без кредиту тут не обійдешся.

– Наша доля є в Європі, – переконаний Василь Червоній.– Треба створити такі умови, щоб українець відчував себе європейцем. Тому чи не найголовнішим напрямком роботи, є вкладання коштів в освіту. Адже, якщо система освіти буде без капіталу, ми ніколи не зможемо стати конкурентноздатними.

Побажавши голові райдержадміністрації Петрові Поліщуку козацького здоров’я та твердості, голова надав йому слово.

Голова зізнався, що призначення – це не тільки честь, але й велика відповідальність. Тому першочерговим завданням він вважає повернення довіри до влади.

Ставку робитиме на розвиток середнього та дрібного бізнесу. Створюватимуться належні умови для формування сільсь-кого господарства. Відбудеться реформування медицини. Є і приємна новина для молоді. У планах створити єдині структури активного дозвілля молоді.Поліщук переконаний, що Рів-ненський район має шанси, і стане найкращим в області. Пообіцяв, що програму Президента “10 кроків назустріч людям” буде виконано.

На засіданні був присутній начальник системи охорони здоров’я Рівненської області Мирослав Семанів. Він пообіцяв, що зміни у медицині обов’язково відбудуться, а в кожне село обов’язково буде їздити швидка допомога. Безкоштовна медицина надаватиметься і в день і вночі.

Втім, конкретні результати, як-то кажуть, уже є “на лице”. Хабарі не беруть при атестації медсестер. Будемо надіятися – це тільки початок.

Аліна ФЕДОРОВИЧ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору