Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина: міліція не реагує на виклики спостерігачів ОПОРИ

Рівненська область 27-жов, 2014, 11:549 prov 603
Спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА фіксують факти переписування протоколів прямо в приміщенні ОВК. Такий факт зафіксували на 156 окрузі (м. Сарни). Після цього було викликано наряд міліції, на яку довелося чекати близько 40 хв. Спостерігачі, неодноразово телефонувавши у районе віділення міліції, проте на їхні дзвінки ніхто не відповідав. Реакцію міліції викликав лише дзвінок в обласне управління УМВС. За той час процес переписування протоколів триває.
Відповідно до статті 25 Закону України про міліцію, працівник міліції у межах повноважень, наданих цим Законом та іншими законодавчими актами, самостійно приймає рішення і несе за свої протиправні дії або бездіяльність дисциплінарну чи кримінальну відповідальність.
При порушенні працівником міліції прав і законних інтересів громадянина міліція зобов'язана вжити заходів до поновлення цих прав, відшкодування завданих матеріальних збитків, на вимогу громадянина публічно вибачитися.
Нагадаємо, що згідно статті 158 Кримінального кодексу України підробка виборчих документів, зокрема протоколу про підрахунок голосів виборців на виборчій дільниці – караються позбавленням волі на строк від 3 до 7 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від 2 до 3 років.
opora.rv.ua
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору