Рівне:

Створення та просування сайтів

Працівники ДАІ Рівненщини затримали зловмисника на викраденому автомобілі

Рівненська область 25-гру, 2014, 14:479 pressa 1 019
Під час несення служби інспектори ДПС взводу з обслуговування стаціонарного посту № 2 роти ДПС ДАІ м. Сарни затримали автомобіль марки «ВАЗ-2109» та особу, яка підозрюється у скоєнні незаконного заволодіння вказаного легковика.
«Близько другої години ночі ми помітили автомобіль марки «ВАЗ-2109», червоного кольору, водій якого намагався здійснити об’їзд стаціонарного посту. Це викликало підозру, і було вирішено зупинити легковик, - розповідає інспектор ДПС Олександр Жилка. – До того, як виявилося, реєстраційних документів на транспортний засіб у водія не було та й під час огляду автомобіля на замку запалювання були певні пошкодження».
Пізніше правоохоронці встановили, що особа, яка керувала автомобілем марки «ВАЗ – 2109», підозрюється у скоєнні незаконного заволодіння цього автомобіля у місті Кузнецовську.
На місце події працівники ДАІ викликали слідчо-оперативну групу Сарненського райвідділу міліції. Як повідомили у слідчому управлінні УМВС України в Рівненській області, на даний час 20-річний чоловік, житель міста Сарни, та його спільник, які підозрюються у вчиненні злочину, затримані. Їм повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України. Судом зловмисникам обрано міру запобіжного заходу – домашній арешт.
Прес-служба УДАІ УМВС України
в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору