Рівне:

Створення та просування сайтів

3 поради з вибору товарів для годування дитини

Порадниця 13-травня, 2015, 17:109 prov 809

Для комфорту малюків та їх батьків сучасними виробниками розроблений цілий арсенал товарів, які знадобляться, щоб зробити процес годування максимально приємним. Дитячі товари для годування від різних брендів в широкому асортименті представлені як в спеціалізованих магазинах Дніпропетровська, так і на торгових майданчиках в інтернеті. Недосвідчені батьки можуть навіть розгубитися від великої кількості пропозицій, вартість яких також знаходиться в широкому ціновому діапазоні. Зробити правильний вибір і виділити основні його критерії Вам допоможуть поради фахівців:



  1. Товари для годування дітей від відомих європейських марок враховують всі основні вимоги, серед яких безпека, гігієнічність і практичність. У виробництві дитячого посуду використовуються матеріали, що не б'ються: пластик або силікон. Столові прибори також робляться максимально безпечними, з тупими краями, а щоб уникнути перевернутих тарілок з їжею, можна вибрати посуд на присосках

  2. Товари для годування дитини підбираються з урахуванням її віку та навичок. Поки дитина ще зовсім маленька, в будинку повинен з'явитися цілий арсенал пляшок і сосок різного призначення. Це будуть і ортодонтичні соски для молока, чаю та каш, і соски з повітряним клапаном, антіколікові та інші. Незамінними під час тривалих прогулянок або поїздок стануть термосумочкі, що дозволяють зберегти потрібну температуру дитячого харчування. Коли Ви почнете робити перші спроби привчати малюка їсти самостійно, необхідно буде купити поїльники, всілякі яскраві і привабливі чашки і тарілочки, безпечні столові прилади. Стерилізатори і підігрівачі - товари, які також багато в чому будуть сприяти підвищенню рівня комфорту для мами і дитини.

  3. Гарний і якісний посуд допоможе викликати у дитини інтерес до нового меню і підкреслить розмаїття смаків прикорму, який Ви будете поступово вводити в раціон малюка. На ринку України великою популярністю користується продукція таких солідних і перевірених часом торгових марок, як Сhicco, Tommee Tippee, Avent (Philips), Medela, Nuby та інші. Відповідність їх продукції світовим стандартам якості та безпеки стане запорукою здоров'я дитини, а значить, ціна не може вважатися вирішальним фактором. Тим не менш, існує достатньо можливостей для вчинення економних і вигідних покупок.


Недорого придбати необхідні фірмові речі можна не тільки під час розпродажів в магазинах міста, а й на сайті Клубок (http://lvov.klubok.com/) у приватних продавців. За фото в каталозі Ви зможете вибрати будь-які необхідні Вам товари з потрібними характеристиками. Позитивні відгуки про продавця і його високий рейтинг стануть запорукою безпечної угоди. Додаткові переваги покупок на цьому сайті - прямі комунікації з продавцями і зручні фільтри пошуку - по регіону доставки, бренду, діапазону вартості, стану (нове або б\в).

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору