Рівне:

Створення та просування сайтів

СБУ заборонила Лужкову в`їзд в Україну

Газета СВ 13-травня, 2008, 21:269 prov 1 644
Служба безпеки України заборонила меру Москви Юрію Лужкову в`їзд на територію нашої держави. Про це УНІАН повідомила начальник прес-служби СБУ Марина Остапенко.
За її словами, у зв`язку з тим, що громадянин Російської Федерації Юрій Лужков недоброчинно поставився до попередження СБУ щодо неприпустимості вчинення дій, які спричиняють шкоду національним інтересам України та її територіальній цілістності, відсьогодні меру Москви заборонено в`їзд до України.
Як зазначила Марина Остапенко, зараз СБУ з`ясовує усі обставини провокаційних висловлювань Юрія Лужкова у Севастополі 11 травня у зв`язку з можливою його причетністю до відмивання "брудних коштів" на території Севастополя.
11 травня, виступаючи у Севастополі на концерті з нагоди 225-ї річниці застування ЧФ РФ, Юрій Лужков заявив, що питання про Севастополь «залишилося невирішеним».
Юрій Лужков наголосив: «Севастополь в 1948 році був виділений як місто, яке увійшло до підпорядкування державі. У 1954 році Севастополь не увійшов до числа тих областей, тих територій, які Микита Хрущов передав Україні. І ми говоримо про те, що це питання залишилося невирішеним, ми його вирішуватимемо. Ми його вирішуватимемо на користь тієї правди, на користь тих державних позицій, і того державного права, які має Росія по відношенню до своєї військової-морської бази – Севастополя».
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору