Рівне:

Створення та просування сайтів

Народний клуб "Верес" розпочинає новий проект

Спорт 11-лис, 2015, 14:439 prov 7 367
Керівництво Народного Клубу дало старт новому освітньому соціальному проекту, орієнтованому не лише на шанувальників спорту, а на усіх без винятку жителів області. «Верес-Лекторій» - серія зустрічей та тренінгів із цікавими та успішними людьми, завітати на які може кожен охочий і абсолютно безкоштовно.
На першу із серії лекцій проекту Народного Клубу «Верес-Лекторій», яка відбулася на базі НУВГП, прийшло майже чотири десятка слухачів. Тема зустрічі – «Сім звичок високоефективних людей» за мотивами бестселера американського експерта у галузі менеджменту Стівена Кові. За словами лектора Сергія Терентьєва, отримані під час зустрічі навички допоможуть слухачам ставити перед собою конкретні життєві цілі, взаємодіяти з іншими.
- Такі інтерактивні зустрічі мають вкотре підтвердити, що НК «Верес» - більше ніж спорт, - каже генеральний директор Народного Клубу Євген ДОНЦОВ. - Це соціальне явище, покликане змінити суспільство. Ми займаємося благодійністю, підтримуємо дитячий та студентський спорт. Зараз черга студентства. «Верес-Лекторій» покликаний надавати студентам і не тільки корисні навички у плані організації та зміни свого життя на краще.
Зустрічі у рамках проекту «Верес-Лекторій» відбуватимуться у Рівному що два тижні до кінця року. Наступним лектором, який передаватиме свій досвід стане співзасновник тренінгового центру «Лотос-Інвест» Володимир Новацький.
Повідомляє інформаційна служба НК «Верес» (Рівне).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору