Рівне:

Створення та просування сайтів

Святкували вогнеборці

Рівненська область 18-кві, 2016, 10:239 prov 798
Вчора з нагоди Дня пожежної охорони рівненські рятувальники спільно з працівниками навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності провели святкову розважально-пізнавальну акцію «Вогнеборець – професія героїчна». Даний захід відбувся на території одного з найбільших у Рівному парків сімейного відпочинку "Sky UP".
Для дітей та їхніх батьків співробітники Служби порятунку продемонстрували виставку сучасної пожежно-рятувальної техніки. Кожен охочий мав можливість ознайомитися з бойовим спорядженням та спецінструментом, що застосовують пожежні під час порятунку людей та гасіння пожеж. Для дітей були організовані цікаві та пізнавальні конкурси і вікторини з одягання бойового одягу, кращого малюнка на протипожежну тематику та знання правил пожежної безпеки. За свою кмітливість, спритність та ерудицію рятувальники щедро нагороджували дітвору солодкими призами. А розважала присутніх на акції малюків команда дружин юних пожежних ЗОШ №1 обласного центру.
Окремо варто згадати і про демонстрацію вогнеборцями не лише сучасної спецтехніки, а й раритетної, з далекого минулого. Кінно-бочковий хід ХІХ століття не оминали увагою не тільки діти, а й чимало дорослих. Кожен намагався потрапити на музейний експонат та сфотографуватися на згадку.
Загалом свято проходило в дружній атмосфері, весело та цікаво, щирі дитячі посмішки та непідробна радість малечі від побаченого зігрівали серця мужніх вогнеборців.
«День пожежної охорони - це свято тих, хто щодня, ризикуючи власним життям, рятує сотні інших громадян, ліквідовує пожежі та наслідки стихії. По першому сигналу про небезпеку вони негайно відправляються туди, де виникає екстремальна ситуація, де потрібно зупинити вогневу стихію, врятувати життя людей. Пожежникам властиві такі якості, як самовідданість, постійна готовність прийти на допомогу, здатність до самопожертви. Співробітники пожежної охорони в найбільш складних ситуаціях завжди виявляють високі моральні якості, професіоналізм, мужність і особисту дисципліну. І в день професійного свята ми вирішили поділитися теплом і частинкою своєї душі з дітьми, організувавши для них такий цікавий та пізнавальний захід», - зазначив начальник Головного управління ДСНС у Рівненській області полковник служби цивільного захисту Сергій Крук.

ГУ ДСНС України
у Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору