Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 15-травня, 2008, 11:489 prov 1 428
За крок від перемоги була команда ”Спідвей-Рівне” у другій польській спідвейній лізі у Гнєзно в зустрічі із місцевим ”Стартом”. Перед заключним заїздом господарі вигравали лише одне очко (44:43), але вдало провели останній старт і перемогли — 49:44. Найрезультативнішими у ”Старта” були Петро Палюх (13 очок) та Девід Цєшлевіч (12), а у ”Спідвей-Рівне” — Матей Кус (18) та Маріуш Франкув (11).
***
Програш у перенесеному матчі студентської футбольної ліги України рівненської команди ”Штурм-МЕГУ” в Бережанах місцевому ”Соколу” (0:3) ставить під сумнів вихід рівнян у фінальну частину змагань. Хоча шанси є. Лідирує у групі А ”Факел-ІФНТУНГ” (Івано-Франківськ) — 29 очок, далі йдуть чернівецький ”Університет” (25), ”Сокіл” (24), ”Штурм-МЕГУ” (23). До завершення турніру залишилося два тури.

***
У сьомому турі першості України з баскетболу у другому етапі в боротьбі за 11-18 місця БК ”Сарни” приймав одного з лідерів — дніпропетровський ”ДУЕП” — і двічі поступився — 91:105 та 76:95. 11-12 місця посідають ”ДУЕП” та ”Харків-Політех” — по 47 очок, сарненчани на п’ятнадцятому — 40.
***
Міжнародний турнір з волейболу серед дівчат 1991-1992 р.н., присвячений Дню Перемоги та Дню Європи, пройшов у Костополі. Саме господарки, волейболістки Костопільського обласного ліцею-інтернату спортивного профілю, стали переможницями. На другому місці — команда з Мінська, на третьому — нетішинські волейболістки.
***
У Рокитному відбувся фінальний тур чемпіонату області з волейболу серед ветеранів. Рівненська ”Осма” не дала засумніватися у своїй силі і залишила позаду рівненську ”Зірку-УМВС”, команду Рокитнівського району та Кузнецовська.
***
Тридцять спортсменів з Рівного, Дубна, Сарненського, Дубенського, Рівненського, Рокитнівського районів взяли участь у чемпіонаті області з настільного тенісу серед юнаків та дівчат 1991 року народження і молодших. У юнаків перемогу святкував Андрій Стрілець (Рівне). Друге місце — у Ігоря Котвінського (Дубенський район), на третьому — Олександр Ковальчук з Дубного. У дівчат найкраще виступила Олександра Башкіна (Сарненський район), на другому місці — Ганна Башкіна і замкнула трійку призерів Юлія Кричильська з Рівного.
***
У Сімферополі відбулися два заключні тури другого етапу (матчі за 5-7 місця) чемпіонату України з софтболу серед жіночих команд вищої ліги. Перемігши двічі команду-господаря ”ТНУ” — 34:8 та 18:3 та обмінявшись перемогами із командою ”Дончанка” (Донецьк), яка в сезоні 2007 року здобула бронзові медалі — 12:1 та 10:11, софтбольна рівненська команда ”Західний вогонь” посіла п’яте місце. Тренує дівчат Володимир Судимак. Наша команда була наймолодшою серед учасників чемпіонату України. Всі дівчата є представниками ФСТ ”Колос”.
***
В Корці пройшов особистий Кубок федерації мотоспорту України з мотокросу, на старт якого вийшли 46 спортсменів з Вінниці, Волині, Житомира, Бердичева, Запоріжжя, Івано-Франківська, Хмельницького, Чернівців, Києва та Рівного. Перші місця вибороли: в класі мотоциклів 65 см.куб. — Дмитро Грималюк (Косів); в класі мотоциклів з об’ємом двигуна 125 см.куб. — Андрій Маханьков (Хмельницький); до 500 см.куб. з рідинним охолодженням — Юрій Джапаров (Запоріжжя), до 500 см.куб. з повітряним охолодженням — Віктор Будрик (Хмельницький); до 1000 см.куб. мотоциклів з коляскою — екіпаж зі Львова у складі Артура Глущенка та Аркадія Степанюка.

***
В Рівному відбувся перший етап Кубка України з веслування на байдарках і каное. Перші два місця здобули спортсмени з Дубна: ДЮСШ ФСТ ”Україна” — перше та ДЮСШ відділу освіти — друге. На третьому — відділ освіти з Березного.
***
П’ять медалей на двох здобули на Кіпрі на чемпіонаті світу з кікбоксингу серед юніорів та дорослих за версією WPKA представники Рівненщини Назар Наумчук та Назар Смолярчук. Вихованці СК ”Схід-Август” рівненського центру бойових мистецтв ”Будокан” привезли дві срібні та три бронзові нагороди.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору