Рівне:

Створення та просування сайтів

РІВНЕНЩИНА СПОРТИВНА

Спорт 14-гру, 2006, 15:029 Lobanovskiy 1 384
В останній день визначився переможець чемпіонату Рівного з міні-футболу. Вигравши 4:1 у команди “Слов’яни”, переможцем стала “Літа”. Стільки ж очок, 22, набрала команда ДЮСШ-4-МЕГУ, але в неї гірша різниця забитих та пропущених м’ячів. На третьому місці — “ОщадРівень” — 21 очко. Далі вісім кращих команд продовжать боротьбу за Кубок міського голови. У четвер відбудуться чвертьфінали ДЮСШ-4-МЕГУ — “Карат”, “ОщадРівень” — “Слов’яни”, “Зірка” — “Ветерани”, “Літа” — “Імпульс”.

* * *
У неділю команда ДЮСШ-4 провела перший матч першості України у другій лізі. Рівняни приймали команду МФК “Освіта” з села Городенки Івано-Франківської області. Поступившись у першому таймі 0:2, господарі спромоглися вийти вперед у другому — 3:2. На жаль, втримати перевагу не змогли. Гості забили гол, який став останнім у зустрічі — 3:3.

* * *
Два дні, 8 та 9 грудня, в ДЮСШ-4 проходив відкритий кубок області на призи президента Рівненської обласної федерації греко-римської та вільної боротьби Олександра Корунова. Майже 200 спортсменів з Рівного, Луцька, Бережного, Костополя, Дубна, Рокитного, Здолбунова, Кузнецовська та Дубенського району боролися за перемогу.

* * *
У Костополі відбувся чемпіонат області з шашок-64 серед юніорів, юніорок, юнаків та дівчат 1988 року народження і молодших, присвячений 25-річчю створення Костопільського шахово-шашкового клубу. У змаганнях взяли участь юні спортсмени з Рівного, Бережного, Костополя, Зарічненського та Костопільського районів. Переможцями у старшій віковій групі стали: серед юнаків Тарас Подерня (с. Борове, Зарічненсьокого району), серед дівчат Анна Свентоховська (Рівне). Серед молодших учасників не було рівних Олександру Полюховичу (с. Борове, Зарічненсьокго району) та Оксана Грицюк (с. Моквин, Костопільського району).

* * *
Змагання зі скелелазіння ”Дисципліна складність” відбулися на стенді для скелелазання Рівненського НВК №2. Спортсмени з Рівного, Львова, Києва, Березнівського, Рівненського та Здолбунівсьокго районів змагалися у двох категоріях: новачки та професіонали. Серед новачків перемогу святкували березнівчанка Ольга Бортник та учень НВК №2 Вадим Двигаєв, а серед професіоналів не було рівних Ярославу Шафонському — студенту КНІ.

* * *
Наступного року рівненська команда “Спідвей-Клуб-Трофимов” буде виступати у російській спідвейній лізі. Зараз команда, незважаючи на усілякі перепони, активно готується до змагань. Крім тренувань, тренерський штаб проводить селекційну роботу. Як стало відомо, наступного сезону за рівненську команду буде їздити кращий юніор України Андрій Карпов (на фото). Наступного місяця віце-чемпіон Європи зі спідвею серед юніорів має підписати контракт зі “Спідвей-Клубом-Трофимова”. Минулого року червоноградець у російській лізі захищав кольори команди “Лукойл”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору