Рівне:

Створення та просування сайтів

Дві сторони бронзових медалей

Спорт 15-травня, 2008, 11:509 prov 1 114
На жаль, втрутитися у боротьбу за перемогу зі столичними командами рівнянкам не вдалося. Першого ігрового дня підопічні Валерія Жартуна програли ”КСЛІ” — 75:79 і полишили всі шанси на срібло. Вигравши у неділю у ”ТІМСКУФ-КСЛІ” — 64:63, наші дівчата вибороли бронзу змагань. Бердичівське ”Полісся” поступилося обом столичним командам: ”ТІМСКУФ-КСЛІ” — 49:73 й ”КСЛІ” — 82:85.
Набравши одинадцять пунктів, перемогу в змаганнях святкувала київська команда ”ТІМСКУФ-КСЛІ”. На одне очко менше у ”КСЛІ” — й друге місце. БК ”Сузір’я-НУВГП” фінішував третім — 8 очок. На четвертому місці — спортсменки з Бердичева — сім. Після завершення змагань були відзначені кращі гравці за амплуа. Приємно, що кращим захисником визнано гравця рівненського БК ”Сузір’я-НУВГП” — Людмилу Сову.
Валерій Жартун, головний тренер БК ”Сузір’я-НУВГП”:
— Двояке враження від сезону. Я радий за призове місце, але, з іншого боку був шанс виступити краще. На жаль, немає тієї кількості людей, яка могла б на рівних змагатися з сильними командами.
Важко когось виділити в команді за підсумками сезону. Є гравці, які забивають більше очок, які роблять багато підборів. Якщо подивитися в загальному, хто пройшов рівно весь сезон, напевне, перший рік, коли я не можу визначити когось.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору