Рівне:

Створення та просування сайтів

Державна казна отримала від платників Рівного майже 29 млн. гривень війського збору

Рівненська область 09-чер, 2016, 12:259 prov 1 067
За 5 місяців 2016 року платниками Рівного сплачено до державного бюджету 28,7 млн. грн. військового збору, що на 5,5 млн. грн. більше порівняно з аналогічним періодом минулого року.
Всього з початку введення військового збору (з серпня 2014 р.) ДПІ у м. Рівному спрямовано до Держбюджету майже 114 млн.гривень.
Нагадаємо: платниками військового збору є фізичні особи – резиденти та нерезиденти, які отримують доходи з джерела їх походження в Україні, податкові агенти.
Звертаємо увагу, що від оподаткування збором звільняються доходи, що згідно з розд. IV Податкового кодексу не включаються до загального оподатковуваного доходу фізичних осіб (не підлягають оподаткуванню, оподатковуються за нульовою ставкою), крім доходів, зазначених у підпунктах 165.1.2, 165.1.18, 165.1.25, 165.1.52 п. 165.1 ст. 165 ПКУ.
Тимчасово, на період проведення антитерористичної операції, не підлягають оподаткуванню військовим збором доходи у вигляді грошового забезпечення працівників правоохоронних органів, військовослужбовців та працівників Збройних Сил України, Національної гвардії України, Служби безпеки України, Служби зовнішньої розвідки України, Державної прикордонної служби України, осіб рядового, начальницького складу, військовослужбовців, працівників Міністерства внутрішніх справ України, Управління державної охорони України, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, інших утворених відповідно до законів України військових формувань та інших осіб на період їх безпосередньої участі в антитерористичній операції.
Порядок підтвердження статусу зазначених осіб з метою застосування пільги з оподаткування військовим збором визначається Кабінетом Міністрів України.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору