Рівне:

Створення та просування сайтів

За вісім місяців поточного року на допомогу армії від платників Рівненського району надійшло понад 6,5 млн. гривень

Рівненська область 10-вер, 2015, 11:239 prov 964
З початку 2015 року платниками податків Рівненського району сплачено більше 6,5 млн. гривень військового збору, що на 1,2 млн. гривень більше від прогнозного показника. Впродовж серпня 2015 року до Державного бюджету надійшло понад 0,7 млн. гривень військового збору.
«Працедавці району, а також податкові агенти, на яких розповсюджуються норми Податкового Кодексу щодо перерахування визначених півтора відсотка з доходів фізичних осіб на потреби національної армії, демонструють свою відповідальність та сумлінність», - константує начальник ДПІ у Рівненському районі Ірина Олендер.
Варто нагадати, що військовий збір запроваджено із 3 серпня 2014 року. Ставка цього податку становить 1,5% від об’єкта оподаткування.
Військовим збором оподатковуються доходи у формі заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або виплат і винагород, які виплачуються платнику у зв’язку з трудовими відносинами.
З 12 травня 2015 року Верховною Радою ухвалено Закон “Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо військового збору”, який набув чинності 11 червня 2015 року. Документом звільнено від оподаткування військовим збором доходи громадян від операцій з купівлі чи продажу валюти.
Головне управління ДФС у Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору