Рівне:

Створення та просування сайтів

Відбілювання зубів

Здоровя 23-чер, 2016, 18:119 prov 1 223
Ваш зовнішній вигляд відіграє важливу роль в сучасному суспільстві. Багато процедур, в тому числі відбілювання зубів, використовується для покращення особистого зовнішнього вигляду. Люди часто звертаються в стоматологічні кабінети з питаннями про відбілювання зубів.
Харчові звички, куріння, наркотики і хімічні речовини можуть спричинити забарвлення зубів. Відбілювання зубів стало популярним в стоматологічній практиці для видалення плям з поверхні зубів в естетичних або лікувальних цілях.
Клінічні відбілювання зубів включають в себе застосування H 2 O 2 гель (35%), що може бути шкідливим після тривалого застосування.
Сучасні методи відбілювання зубів основані на перекису водню в якості активного агента. Більше 90% отримують негайний результат відбілювання нежиттєздатних зубів.
Коли використовується зовнішній метод відбілювання зубів, перше суб'єктивне зміна кольору зубів може спостерігатися після 2-4 діб відбілювання зубів, і задовільні результати отримують більш ніж 90%.
Чутливість зубів є поширеним побічним ефектом зовнішнього відбілювання зубів і спостерігається в 15% -78% пацієнтів.
Технологічні інновації в стоматологічних матеріалів підживлюються бажанням пацієнтів, щоб поліпшити естетику своїх зубів, які багато хто вважає важливим аспектом якості життя.
Цей акцент на естетиці мотивує стоматологів вишукувати ресурси, які відповідають стандартам, встановленим суспільством, але без шкоди для цілісності зубів.
Знебарвлення зуба класифікується на підставі етіології. Зовнішні фактори викликають поверхневі зміни кольору, такі як фарбування за рахунок споживання кави, чай, безалкогольні напої і т.д. Внутрішні чинники, будь то вроджені чи набуті, викликають більш складну зміну кольору, яке важко піддається лікуванню, оскільки такі зміни кольору включаються в будову зубів і зазвичай видаляються тільки за рахунок використання більш агресивних процедур, які можуть мати негативний вплив на зубні тканини.
Естетичні проблеми в дитячому та підлітковому віці можуть мати значний вплив на психосоціальний розвиток і взаємодію з однолітками. 32% дітей були незадоволені кольором своїх зубів і 19% батьків поділяє цю незадоволеність.
Дійсно, діти, підлітки та молоді люди стають все більш стурбовані стоматологічної естетикою, яка може мати важливе психологічний вплив на якість життя і може бути однією з рушійних сил поточного попиту на стоматологічні матеріали та неінвазивних процедур, спрямованих на поліпшення кольору зубів.
Відбілювання зубів є процедура найбільш часто використовуються професіоналами, так і пацієнтами, і вважається найменш інвазивних естетичним лікуванням для поліпшення зовнішнього вигляду своєї посмішки. Процедура проста і недорога. Проте, очікуваний результат відбілювання не може бути гарантована.
Відбілювання може бути виконана в кабінеті стоматолога або з використанням домашнього комплекту. У домашніх умовах відбілювання зубів має проводитися під наглядом стоматолога і складається в застосуванні різних концентрацій перекису гелю (карбаміду або водню) до зубів за допомогою персоналізованих форм.
Безпека, ефективність, довгострокова стабільність кольору і дискомфорт (зубна чутливість і роздратування ясен) більш-позабіржовому відбілювання повинні бути оцінені, кількісно і описані в науковій літературі. Таким чином, довгострокові контрольовані клінічні випробування необхідні для оцінки продуктів, таких як відбілюючі смужки в порівнянні з іншими самоврядних методами, особливо для підлітків.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору