Рівне:

Створення та просування сайтів

До бюджетів всіх рівнів на Рівненщині мобілізовано більше 2 мільярдів гривень податкових платежів

Рівненська область 05-лип, 2016, 11:579 prov 963
У першому півріччі 2016 році до бюджетів всіх рівнів на Рівненщині зібрано 2,05 мільярда гривень платежів, які адмініструються органами ДФС.
Таким чином, проти аналогічного періоду 2015 року досягнуто збільшення надходжень від податкових платежів майже на 36 відсотків, або на 538 мільйонів гривень.
Зокрема, державний бюджет поповнився на майже 812 мільйонів гривень, в порівнянні з аналогічним періодом минулого року зростання склало 117 мільйонів. Місцеві бюджети отримали 1,2 мільярда гривень, що на 420 мільйонів більше.
«Досить успішному завершенню бюджетного півріччя на Рівненщині ми завдячуємо, насамперед, нашим платникам податків, котрі розуміють наскільки важливо своєчасно здійснювати належні відрахування до бюджетів усіх рівнів. Крім того, інструменти адміністрування податкових платежів постійно вдосконалюються. Завдяки оновленню електронних сервісів, наші платники виконувати свої податкові зобов’язання на більш високому технологічному рівнів. В свою чергу фахівці ДФС мають можливість аналізувати великі масиви звітної інформації на якісному рівні. Однак, без діалогу з платниками на партнерських засадах, вирішувати завдання з наповнення бюджетів було б надзвичайно складно», - підкреслив начальник Головного управління ДФС у Рівненській області Дмитро Зайцев.
ГУ ДФС у Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору