Рівне:

Створення та просування сайтів

Земний квітковий рай

Рівненська область 20-лип, 2016, 18:029 prov 1 431
«Земний квітковий рай» - у клубному кафе виставка учениці викладача рівненської дитячої художньої школи Іваненка А.Г. – ЛАРИСИ ПОЛЬОХІНОЇ
Час проведення: середа, 27 липня 2016 р., 15.00 год.
Місце проведення: Клубне кафе «Євро-Арт» (м. Рівне, проспект Миру, 4)
Земний квітковий рай

Лариса Григоріївна Польохіна (1953 р.н.) народилась у м. Рівне. Навчалась у ЗОШ № 15, та вже з шкільних років полюбляла малювати. Вступила на навчання до рівненської дитячої художньої школи, але по стану здоров’я провчилась лише 1 рік. Закінчила Вінницький політехнічний інститут за спеціальністю: радіоінженер. Працювала на Рівненському радіозаводі у бюро систем автоматичного програмування. Одружена, має доньку та онуку, зараз на пенсії.
У 2010 р. почала навчатись у групі дорослих в рівненській дитячій художній школі (РДХШ) у відомого рівненсько художника та педагога, директора РДХШ Мартиненка Анатолія Івановича. Навчання було ініційовано міською владою м. Рівне під девізом «Стань Гогеном за 90 днів». Зараз Лариса Григорівна навчається у групі знаного рівненського художника, викладача РДХШ Іваненка Анатолія Григоровича, і дуже вдячна йому та усім викладачам за науку та вміння, здобуті завдяки спілкуванню з ними та їх студіям.
У РДХШ брала участь у спільній звітній виставці групи Іваненка А.Г. (2015 р.), де п. Лариса представила свої натюрморти та студійні роботи.
Усі роботи, представлені в експозиції, написані впродовж навчання у РДХШ.

Виставка триватиме по 14 серпня 2016 р.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору