Рівне:

Створення та просування сайтів

Фотограні Рівного

Актуально 22-лип, 2010, 10:289 prov 1 241
Глибока філософія, натюрморти, пейзажі, портрети та студійна зйомка – саме такі грані фотографії поєднала у собі виставка робіт шести рівненських фотографів. А саме - Валерія Якимчука, Олексія Потянка, Миколи Демченка, Анатолія Штенька, Миколи Жовновича та Наталї Панги. Кожен із фотохудожників презентував близько десятка власних світлин, які вражають різнобарв’ям жанрів, характерів і кольорів.
- Особливість виставки в тому, що вона різнобічна – зазначає Едуард Хитрий, голова рівненської обласної організації НСФХУ .– Роботи, представлені в експозиції, кардинально відрізняються одна від одної. Адже фотохудожники працюють у різних жанрах та стилях. Подібна виставка у Рівному проводиться вперше. Всі члени нашого фотоклубу, зазвичай, в кінці року звітують перед рівнянами та гостями міста, демонструючи свої доробки. Проте вирішено було зробити ще одну, дещо кулуарну звітну виставку, зменшивши кількість авторів.
Кожен з фотомайстрів, чиї роботи представлені в експозиції, намагався донести до глядачів своє бачення життя. Загадкові жіночі портрети Валерія Якимчука, пейзажно-натюрмортні світлини Миколи Жовновича, експресія кольорів природи Анатолія Штенька, дитячі портрети Олексія Потянки, чорно-білі фотографії Миколи Демченка, частина яких зроблена ще у 1975 року та кінця 80-х, і розбавляє композицію жіночий погляд Наталії Панги. Адже її роботи сповнені ніжності та жіночності і доповнені цікавим поєднання кольорів.
Таку незвичну композицію представили на розсуд глядачів фотографи у галереї “Час”.
Вікторія РИЧКО,Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору