Рівне:

Створення та просування сайтів

Історична перемога “Renault”

Спорт 07-кві, 2005, 13:439 prov 1 095
Фернандо Алонзо фінішує під вигуки Флавіо Бріаторе “Браво, фантастика”. Другий, як і в Малайзії, Ярно Труллі і третій – Кімі Райконен. З огляду на траур на подіумі досить тихо і пілоти не розкорковують шампанське, а стоять втрьох, обійнявшись. Наступний етап пройде вже у Європі, в Сан-Маріно, через три тижні.

Бос “Renault” Флавіо Бріаторе має нагоду почуватися щасливою людиною після перемоги Фернандо Алонзо у Бахрейні – цей тріумф є сотою перемогою двигуна “Renault” за історію королівських перегонів, двадцята – для шасі “Renault” та вперше в історії шасі “Renault” виграє три поспіль гонки:

– Фернандо домінував зі старту гонки до фінішу, він мав цікаву боротьбу з Шумахером, але після поломки “Ferrari” йому залишалось тільки впоратись зі своїхми шинами, двигуном та зберегти відрив від Труллі. Ми розчаровані з приводу сходу Джанкарло, але він повернеться за три тижні ще сильніший. Ми пишаємось сотой перемогой “Renault” у Формулі-1.

Як завжди, у захопленні від перемоги та команди є сам Фернандо Алонзо:
– R25 була неперевершена сьогодні, команда працювала фантастично весь вікенд, не зробивши жодної помилки. 26 очок з 30 можливих на старті сезону – це блискучий результат, але ми повинні не втрачати пильність. Пройшло лише три етапи з 19-ти. Проте вважаю, що в нас гарний болід і якщо в подальшому в нас не виникнуть механічні проблеми, конкурувати з “Renault” буде важко.

Міхаель Шумахер змушений був повернутися в бокси на 12-му колі “Гран-прі Бахрейна” після відмови гідравліки, для німця це перший схід через технічні проблеми з “Гран-прі Німеччини” у 2001 році, а з тих пір проведено аж 98 гонок.

Міхаель Шумахер:
– Я абсолютно не шкодую про те, що на цю гонку ми виставили нову машину, це усвідомлений і цілком вірний вибір. Ми зібрали масу інформації про роботу машини, до “Гран-прі Сан-Марино” ще три тижні, так що причин для хвилювання я не бачу.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору