Рівне:

Створення та просування сайтів

І знову Алонсо

Спорт 15-чер, 2006, 15:389 prov 961
Фернандо Алонсо став переможцем “Гран-прі Великобританії”. Це вже п’ята перемога іспанця в нинішньому році і перша — на трасі в Сільверстоуні. Друге місце дісталося семиразовому чемпіону світу Міхаелю Шумахеру, який зміг випередити пілота команди McLaren Кімі Райкконена, який фінішував третім.
Найцікавіша боротьба за місця на подіумі розгорнулася між фінським пілотом Кімі Райкконеном і Міхаелем Шумахером. Під час гонки пілоту Ferrari не вдалося обігнати Райкконена, проте після другого піт-стопа Шумахер опинився попереду, незважаючи на те, що Райкконен заїхав у бокси на коло пізніше за семиразового чемпіона світу. Незадовго до фінішу Райкконена наздогнав Джанкарло Фізікелла, але спроби атаки так і не було.
На самому початку “Гран-прі” відбулося зіткнення між Ральфом Шумахером і Марком Веббером. Болід Toyota Ральфа Шумахера занесло, і коли гонщик повертався на трасу, він підрізав машину Веббера.
Сільверстоун. Чемпіонат світу. 8 етап. Гран-прі Великобританії
Гонка: 1. Алонсо (Renault), 2. Міхаель Шумахер (Ferrari), 3. Райкконен (McLaren), 4. Фізікелла (Італія, Renault), 5. Масса (Ferrari), 6. Хуан Пабло Монтойя (McLaren), 7. Нік Хайдфельд (BMW Sauber), 8. Жак Вільньов (BMW Sauber ).
Залік пілотів: Алонсо — 74 очки, М. Шумахер — 51 очко, Райкконен — 33 очки, Фізікелла — 32 очки, Монтойя — 26...
Становище у Кубку конструкторів: Renault — 106 очок, Ferrari — 75, McLaren — 59, Honda — 29, BMW Sauber — 17...
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору