Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Спорт 14-кві, 2005, 15:289 prov 1 023
“Пульсар” розпочав
У грі другого етапу чемпіонату України серед команд суперліги рівненський “Пульсар” приймав харківську “Політехніку”.

Гості лише у першій чверті змогли нав’язати свою гру господарям, після чого повністю “загубилися” на фоні рівнян. “Пульсар” перервав серію поразок і здобув красиву перемогу – 91:83 (18:23, 20:14, 25:20, 28:26).

Найвлучнішими у нашій команді були Анатолій Дубнюк – 19 очок та 15 підборів, а також Вадим Скиданов – 16 очок, у харків’ян намагалися боротися Станіслав Балашов – 21 та Тимур Арабаджі – 20.

“Україна” продовжила”
У неділю відбулося відкриття спідвейного сезону у Рівному. Вболівальники стали свідками міжнародної товариської гонки серед пар між місцевою командою “Україна-Рівне” та російським колективом “Мега-Лада”.

Впевнено провели свої заїзди рів нянин Віктор Гайдим та угорець Ласло Шатмарі, який у нинішньому сезоні виступатиме за рівненську команду у міжнаціональній та польській лігах. На їх рахунку 26 очок. Решту місць на подіумі зайняли гості. Набравши 20 очок другими були Роман Іванов та Євген Гомозов, на третьому місці з 19 очками Олег Кургускін, Ілля Бондаренко та Еміль Сайфутдінов.

Вболівальники мали можливість спостерігати заїзди Ігора Марка, який в нинішньому сезоні виступатиме за рівненську команду “Україна-Рівне”.

Тим часом стартували змагання у другій польській лізі: “Ванда” (Краков) – ТЖ “Лодзь” – 32:57, “Старт” (Гнєзно) – “Колеяж” (Равіч) – 66:24, “Спідвей-Центр” (Даугавпілс) – “Полонія” (Піла) – 56:33.

“Верес” не підтримав
Не змогли втримати перемогу рівненський “Верес” у грі 19-го туру чемпіонату України з футболу у другій лізі. Приймаючи рогатинский “Техно-Центр”, господарі в дебюті матчу вийшли вперед. Гості порушили правила проти Вадима Васильєва, і Сергій Дьомушкін впевнено реалізував одинадцятиметровий удар. На жаль, зберегти переможний рахунок підопічні Павла Іванчова не змогли. В одній з рідких атак Любомир Вовчук зумів зрівняти рахунок. До фінального свистка жодній з команд не вдалося пробити воротаря суперників – 1:1.

“Регіна” поступилася
Невдалою виявилася поїздка рівненської “Регіни” на тур до Євпаторії. В боротьбі за призові місця наша команда тричі поступилася суперницям і втратила можливість стати чемпіоном України з волейболу у вищій лізі. Рівнянки програли “Керкінітіді” (Євпатрорія) – 0:3, “Рось-Університету” (Біла Церква) – 2:3 та луцькій команді “Волиньліс-Освіта” – 1:3.

Лідирує “Керкінітіда” – 67 очок, на два менше у “Рось-Університета”, 63 очки у “Регіни” та 54 на рахунку лучанок.

Заключний тур пройде у Рівному.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору