Рівне:

Створення та просування сайтів

За заїзд до перемоги

Спорт 29-чер, 2006, 11:239 prov 1 201
Саме в заключному старті чергової гонки другої польської спідвейної ліги визначився переможець між командами “Колеяж” та “Рівне-Україна”. До п’ятнадцятого заїзду лідирували гості — гонщики української команди. Проте виграш Маріна Секули та Адама Чеховича над Віктором Гайдимом та Петром Димом 5:1 дозволив святкувати перемогу господарям — 46:44.
Незважаючи на нелегке становище (травмування провідного гонщика Ігоря Марка, зміна тренера), “Рівне-Україна” без страху змагалася із гонщиками з Ополе. Маріуш Пахоляк (три очки) та Володимир Омелян (одне) задали тон гонки — 4:2. Проте господарі змогли до п’ятого старту довести свою перевагу до шести очок — 15:9. Це не зупинило гостей. Перемігши у шостому 5:1 та сьомому 4:2, “Рівне-Україна” зрівняла рахунок — 21:21. І знову коливання: поляки перемагають у дев’ятому старті 5:1, а потім двічі поспіль українці — 4:2 та 5:1 — 32:34. Уже черговий старт робить рахунок нічийним — 36:36. Нічия у тринадцятому — 39:39, і все вирішується у двох заключних заїздах. Рафал Осумек (три очки) та Маріуш Пахоляк (одне) заробляють для нашої команди перевагу у два очки — 41:43. У заключному старті за ”Рівне-Україну” виходять Віктор Гайдим та Петер Дим. Здавалося, провідні гонщики нашої команди зможуть гідно протистояти Чеховичу та Секулі. На жаль, вони змогли привезти лише одне очко на двох і не зуміли зберегти перевагу рівнян.
У підсумку Петер Дим приніс найбільшу кількість очок у доробок “Рівне-України” — 12. По дев’ять набрали Рафал Осумек та Віктор Гайдим, сім у Маріуша Пахоляка, шість — у Володимира Дубініна й одне у Володимира Омеляна.
Ця поразка відсунула нашу команду на передостаннє місце у другій польській лізі — 5 очок після восьми гонок. Лідирують познанська “ПСЖ” та даугавпілський “Спідвей-Центр” – по 15 очок після дев’яти гонок.
Серед решти результатів хочеться відмітити першу поразку даугавпілського “Спідвей-Центра”, отриману від угорського клубу “Спідвей Мішкольц”. Господарі, хоч не так впевнено, але поквиталися із латишами — 47:43. У двох інших гонках перемогу святкували гості: “Орел” (Лодзь) — “ПСЖ” (Познань) — 30:60, “Полонія” (Піла) — “Колеяж” (Равіч) — 30:59.
Наступну гонку “Рівне-Україна” проведе 2 липня вдома проти команди “Орел” з Лодзя.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору