Рівне:

Створення та просування сайтів

Лідер шансу не дав

Спорт 31-сер, 2006, 13:139 prov 1 255
У черговій гонці в рамках другої польської спідвейної ліги “Рівне-Україна” приймала лідера — даугавпілський клуб “Спідвей-Центр”. Господарі без Володимира Колодія, який захворів, на рівних змагалися лише перші п’ять стартових заїздів. Після перемоги Ігоря Марка та Олександра Бородая (5:1) різниця складала лише два очки — 14:16. Проте наступні старти все поставили на свої місця.
Упродовж наступних чотирьох заїздів латиші здобували перемоги і довели свою перевагу до дванадцяти очок — 21:33. Два нічийних заїзди (по 3:3), виграш у дванадцятому 5:1 (знову вдало проїхали Ігор Марко – 3 очки та Олександр Бородай – 2) й у рівнян зажевріла надія на вдалий перебіг гонки. Проте “Спідвей-Центр” не став ризикувати і в двох наступних стартах довів свою перевагу до чотирнадцяти очок — 35:49. Перемога у заключному старті Ігоря Марка дозволила зберегти цю різницю і в кінцевому результаті — 38:52.
Саме Ігор Марко став найрезультативнішим у господарів — 14 очок. По сім набрали Петер Дим та Олександр Бородай. Лише чотири очки в активі Віктора Гайдима. Три привіз Маріуш Пахоляк, два у Володимира Омеляна й одне у Володимира Колодія-мол. Жодного очка не набрав Володимир Дубінін. У латишів тон у гонці задавали Григорій Лагута — 18 очок та Кястас Пуоджукс — 17.
Віктор Гайдим, гонщик “Рівне-України”:
— На жаль, сьогодні не виступав Володимир Колодій. Це десь відбилося на виступі команди. Налаштовувалися на перемогу. Хотіли перемогти, але , на жаль, не спромоглися це зробити.
Олександр Бородай, гонщик “Рівне-України”:
— Задоволений виступом. Але необхідно попрацювати над стартом. Якщо вдало стартував, то вдається фінішувати першим.
Григорій Лагута, гонщик “Спідвей-Центра”:
— Гонка була цікавою. Ми добре підготувалися, аби не допустити минулорічного провалу. Проїхали добре, відмінна доріжка. Своєю їздою задоволений.
Семен Власов, гонщик “Спідвей-Центра”:
— Готувалися до поєдинку з українською командою. Гадаю, ми заслужено перемогли. Гонка була цікавою, чудова підтримка вболівальників.
У турнірній таблиці лідирує даугавпілська команда “Спідвей-Центр” — 30 очок після 15 гонок. Рівняни посідають сьому сходинку — одинадцять очок після тринадцяти гонок. Результати решти гонок: “Колеяж” (Равіч) — “Спідвей-Мішкольц” — 58:32, “Лотос” (Гданськ) — “Колеяж” (Ополе) — 58:32.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору