Рівне:

Створення та просування сайтів

Легіонерів меншає

Спорт 07-вер, 2006, 15:059 prov 890
У неділю рівненська спідвейна команда “Рівне-Україна” в рамках другої польської спідвейної ліги приймала “Колеяж” з Ополе. У першому колі, на виїзді, наша команда зазнала поразки 44:46. Численні вболівальники очікували реваншу. І він відбувся, незважаючи на сильний супротив поляків.
Вже у першому заїзді гості здобули перемогу 4:2 і повели у рахунку. Проте вже наступний старт господарі зусиллями Ігоря Марка (три очки) та Петера Дима (два), виграли 5:1 і вийшли вперед 7:5. Впродовж усієї гонки рівняни не підпускали поляків до себе надто близько. Найбільша різниця у рахунку була після сьомого заїзду — 28:14. Всі потуги поляків наздогнати рівнян були марними. Перед двома заключними стартами “Рівне-Україна” випереджала суперника на вісім очок (43:35) і при двох виграшах 5:1 могла розраховувати на нічию. Проте Ігор Марко (два), Олександр Бородай (одне) у чотирнадцятому, та Петер Дим (два) і Володимир Колодій — (одне) у п’ятнадцятому не дозволили цього зробити. Після фінішу заключного старту був зафіксований остаточний рахунок — 49:41.
Найбільший внесок у доробок “Рівне-України” приніс Володимир Колодій — 12 очок. По десять набрали Ігор Марко та Петер Дим, по сім у доробку Олександра Бородая та Віктора Гайдима. Два очки привіз Володимир Омелян, але наш юніор у восьмому заїзді зазнав травми, та одне очко у Володимира Колодія-молодшого. У гостей найрезультативнішим був Адам Павлічек — 12 очок.
Віктор Гайдим, тренер “Рівне-України”:
— Ми виграли і виграли з бонусом. Головне, що у команді, якщо у когось не йде гонка, товариші підстраховують партнера. Сьогодні у мене не ладилося, але товариші допомогли здобути перемогу. Гості, як тільки трек ставав сухішим, чинили гідний опір. Сьогоднішній склад — оптимальний. Залишив колектив Володимир Дубінін, який отримав розрахунок. Будемо доїжджати у нинішньому складі. На жаль, шансів потрапити у трійку мало. Наступну гонку російської спідвейної ліги проти “Меткора” із Стерлітимака проведемо юніорським складом.
Адам Павлічек, гонщик “Колеяжа”:
— Спочатку ми не могли звикнути до гаревої доріжки вашого треку. Але як тільки пристосувалися до неї, почали їхати. На жаль, для перемоги цього було замало.
Перемога дозволила набрати два очки та одне бонусне. Після виграшу рівняни піднялися у турнірній таблиці і займають шосту сходинку — 14 очок після 14 гонок. Лідирує у другій лізі “Спідвей-Центр” з Даугавпілса — 30 очок після 15 гонок.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору