Рівне:

Створення та просування сайтів

Команду лихоманить

Спорт 08-чер, 2006, 10:559 prov 893
Впродовж шести днів спідвейна команда “Рівне-Україна” провела дві гонки міжнаціональної (російської) спідвейної ліги. Спочатку вдома наша команда приймала минулорічного чемпіона тольяттинську “Мега-Ладу”, а потім вирушила до Владивостока, де зустрілася з одним із нинішніх лідерів — “Востоком”. На жаль, обидві гонки закінчилися на користь наших суперників.
Не побачили рівненські вболівальники на стадіоні технічних видів спорту в складі “Рівне-України” Ярослава Хампеля. Натомість у складі гостей роль першої скрипки відіграв Богуміл Брхел. Чех, який добре знає доріжку мототрека, привіз у доробок “Мега-Лади” 15 очок з 15 можливих (11 очок на рахунку Романа Іванова, а Данило Іванов привіз 10). Спочатку боротьба йшла з перемінним успіхом і господарі на рівних змагалися із чемпіоном. Але все пішло шкереберть у четвертому заїзді, коли впав і травмувався Володимир Омелян. У шостому заїзді падають і травмуються один з лідерів “Рівне-України” Віктор Гайдим та старший тренер “Мега-Лади” Олег Кургускін. Скориставшись кадровими проблемами рівнян, гості з кожним заїздом, незважаючи на відчайдушні спроби Петра Дима, Володимира Колодія та Ігоря Марка, збільшували відрив у очках.
У двох заключним заїздах допустили падіння Ігор Марко та Володимир Колодій, чим дозволили росіянам набрати максимум очок — по 5:1 і зафіксувати переможний для “Мега-Лади” рахунок 53:37.
У складі “Рівне-України” очки здобули: Петер Дим — 11, Володимир Колодій — 10, Ігор Марко — 9 , Віктор Гайдим і Олександр Бородай по 3, Олександр П’ятничко — 1.
У понеділок “Рівне-Україна” провела першу виїзну гонку. Без Володимира Колодія та Віктора Гайдима важко було розраховувати на позитивний резльтат у Владивостоці — “Восток” демонструє потужну їзду, що дозволило їм бути серед лідерів російської спідвейної ліги. Лише в дебюті гонки гості могли чинити опір. Впродовж всієї зустрічі Ігор Марко (16 очок) та Петер Дим (10) намагалися демонструвати свою майстерність, але двоє в полі — не воїни. Товариші по команді не змогли підтримати партнерів: Володимир Колодій-молодший (0), Олександр Бородай (1), Володимир Омелян (3), Олександр П’ятничко (1), Михайло Онешко (3). Як підсумок — поразка 33:57. У господарів найбільше очок набрали Едуард Шайхуллін (12), Маріуш Пужаковські (11) та Ренат Гафуров (10).
Тим часом Андрій Карпов, який минулого року виступав за рівненську команду, а нині є гонщиком російського “Лукойла” та польського “Жешува”, взяв участь у гонці командного чемпіонату Польщі серед юніорів. “Жешув” у груповому етапі здобув дві перемоги, в які свою частку вніс українець.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору