Рівне:

Створення та просування сайтів

Невдачі та перемоги Андрія Карпова

Спорт 22-чер, 2006, 15:579 prov 1 084
Ціла низка командних та індивідуальних спідвейних змагань відбулася минулого тижня. В них брали участь рівненські гонщики. Щоправда, змагання не завжди завершувалися на користь наших земляків.
15 червня команда “Рівне-Україна” провела чергову гонку у другій польській лізі. Наш колектив зустрічався у Лодзі з місцевою командою “Орел”. Рівняни вдало розпочали гонку, перемігши у першому та другому заїздах по 4:2. Очкову перевагу гонщикам “Рівне-України” вдавалося утримувати до дев’ятого заїзду. Вигравши його 4:2, господарі змогли зрівняти рахунок — 27:27. Наступний заїзд приносить чергову нічию 3:3 (з п’ятнадцяти заїздів їх було п’ять), після чого поляки змогли переломити хід гонки. В заключних п’яти заїздах господарі виграли три старти по 5:1, в одному була нічия і в одному поступилися 2:4. Фінішний спурт дозволив команді “Орел” здобути перемогу 50:40.
У складі рівнян справжнім лідером став Петер Дим, який “привіз” п’ятнадцять очок. Ще один польський легіонер Маріуш Пахоляк набрав дев’ять. На жаль, не вдалася гонка Володимиру Колодію (п’ять очок) та Віктору Гайдиму (чотири). Стільки ж у доробку Олександра Бородая, два очки набрав Володимир Дубінін і лише одне Володимир Омелян.
Результати решти гонок:ПКЖ “Полонія” (Піла) — ПСЖ “Познань” — 33:57, КЖ “Колеяж” (Ополе) — “Спідвей-центр” (Даугавпілс) — 44:46 (кращими у складі госте стали Григорій Лагута — 14 очок та Сергій Даркін — 10), “Колеяж” (Равіч) — ГКЖ “Гданськ” — 41:49.
18 червня мала відбутися гонка у Рівному між “Рівне-Україна” та КЖ “Колеяж” з Ополе, але вона перенесена на пізніший термін. Відбулися старти: ПСЖ (Познань) — КЖ “Орел” (Лодзь) — 52:38, “Колеяж” (Равіч) — ПКЖ “Полонія” (Піла) — 59:31.
У турнірній таблиці впевнено лідирує “Спідвей-Центр”, який у шести стартах набрав стовідсотковий результат — 12 очок. Стільки ж у команди з Гданська, але після восьми гонок. “Рівне-Україна” має в своєму доробку 5 очок після семи гонок, а це сьоме місце.
Лише одного очка не вистачило Андрію Карпову, який зараз виступає в октябрському “Лукойлі”, для виходу у фінал особистого чемпіонату світу серед юніорів. У півфіналі він посів десяте місце, прийшов третім у перезаїзді з ще двома гонщиками, які набрали по сім очок. А у неділю Андрію не було рівних на першому етапі чемпіонату України серед юніорів. Виступаючи на рідному стадіоні у Червонограді, Карпов набрав п’ятнадцять очок з п’ятнадцяти можливих і посів перше місце. Зовсім несподівано другим завершив змагання рівнянин Михайло Онешко — 12 очок. Третім був Олександр П’ятничко (Червоноград) — 11 очок. Рівняни Володимир Колодій та Володимир Омелян посіли, відповідно, четверте (11 очок) та п’яте (10 очок) місця.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору