Рівне:

Створення та просування сайтів

В один абзац

Спорт 14-кві, 2005, 15:309 prov 1 133
Українець лідирує на Кубку
Харків’янин Михайло Старов, за відсутності найсильнішої людини планети Василя Вірастюка, виборов лідерство у заліку цьогорічного Кубку всесвітніх богатирських ігор за підсумками турніру “Ukraine open”. Іноземні учасники турніру пасли задніх і лише латвієць Райвіс Візіс показав себе справжнім богатирем.

У Хуана Пабло Монтойі народився син
З користю проводить вимушений відпочинок колумбійський драйвер команди McLaren Хуан-Пабло Монтойя. Його дружина Конні народила дитину- хлопчика, якого назвали Себастіан. Себастіан Монтойя явився світу у другій половині дня 11 квітня за американським часом. Дружина і дитина гонщика почувають себе добре.

Лебідь виграв марафон
Українець Сергій Лебідь став переможцем марафону “Golden Shoe road race in Vigevano”, що закінчився в італійському Віджевано. Дистанцію у вісім кілометрів Лебідь здолав за 23 хвилини та 19 секунд. Друге та третє місця в кенійців Джона Коріра Черуйота та Девіда Челуле.

Кварцяного дискваліфікували
Головний тренер луцької “Волині” Віталій Кварцяний дискваліфікований на одну гру та оштрафований на 400 у.о. Бюро ПФЛ. Таке покарання Кварцяний отримав, як наставник “дублю” “Волині” у матчі з київським “Арсеналом”, що закінчився перемогою столичної команди з рахунком 1:0. Кварцяний некоректно висловлювався на адресу арбітра, а також був вилучений з технічної зони, де може знаходитися тренер під час гри. Дискваліфікація Кварцяного розповсюджується на матч дублюючих складів команд.

Шумахер один з найвпливовіших людей
Відомий журнал Time оприлюднив свою версію ста найбільш впливових людей планети, де одним з п’яти обраних спортсменів є семиразовий чемпіон світу з автоперегонів Формула-1 Міхаель Шумахер. Решта представлених обрала інший життєвий шлях. Загалом у рейтингу представлена 31 країна, і такі екзотичні люди, як Далай-Лама.

Сторінку підготував Дмитро КОМОДО.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору