Рівне:

Створення та просування сайтів

БЮТівці раз і назавжди вирішили проблему перейменування вулиць у Рівному

Останні новини 19-травня, 2008, 11:479 prov 1 266
Фракція БЮТ у міськраді ініціювала зміни до Статуту громади міста. Згідно нового проекту змінювати назви вулиць, парків чи мікрорайонів можна лише порадившись із громадськістю.
Вулиці міста це не стадіон для змагань і не сцена де можна демонструвати свої політичні шоу. Навіть коли всі політичні сили підтримають пропозицію скасувати рішення міськради щодо перейменування проспекту Миру проблема до кінця вирішена не буде.
Питання із перейменуванням вулиць лежить глибше, адже гарантій, що ситуація не повториться через рік чи п’ять немає.
- В законодавчому полі це питання було зовсім не врегульоване. Саме тому ще на початку березня, коли власне й розгорівся конфлікт між владою та мешканцями проспекту Миру, наша фракція ініціювала внесення змін до Статуту територіальної громади міста, розповідає голова міської парторганізації «ВО Батьківщина» Ігор Брошук. Наразі вже готовий проект рішення згідно якого найменування чи зміна назви вулиць, парків, районів ті інших територіальних об’єктів міста буде здійснюватись за результатами проведення громадської експертизи.
В проекті також йдеться про те, що присвоєння територіальним об’єктам міста імен для увіковічення видатних особистостей буде здійснюватись не раніше року з моменту їх смерті.
Думаю, на найближчій сесії, після проходження проектом відповідних комісій, депутати поставлять раз і назавжди крапку в ідеологічних війнах, підсумував Ігор Брошук.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору