Рівне:

Створення та просування сайтів

Податкова міліція Рівненщини ліквідувала підпільний цех з виготовлення фальсифікованого алкоголю

Рівненська область 03-січ, 2020, 14:369 prov 1 763
У рамках проведення операції «Акциз-2020» слідчими податкової міліції Головного управління у Рівненській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженню за ст. 204 КК України за фактом здійснення громадянами Рівненської області незаконного виготовлення, зберігання та транспортування з цією метою, а також збут незаконно виготовлених алкогольних напоїв, які реалізовували дану продукцію в Рівненській області.
Податкова міліція Рівненщини ліквідувала підпільний цех з виготовлення фальсифікованого алкоголю

Так, працівниками податкової міліції ГУ ДФС у Рівненській області під процесуальним керівництвом прокуратури Рівненської області, у межах кримінального провадження відслідковано та визначено місця виготовлення та зберігання даної продукції та в результаті проведених обшуків на території Рівненської області припинено діяльність підпільного цеху з виготовлення алкогольних напоїв.
З незаконного обігу вилучено:
- 67,5 дал спирту орієнтовною вартістю 135,0 тис. грн.;
- 202,5 дал готових до розливу ЛГВ (спиртосуміші) орієнтовною вартістю 506,0 тис. грн.
- 1538 коробок готової продукції в пакуванні Beg-In-Box по 10 літрів кожна орієнтовною вартістю 3845,0 тис. грн.
- фурнітура для виготовлення лікеро-горілчаних напоїв, палітеленові пакети з краном об’ємом 10 л. (Beg-In-Box), картонні коробки для Beg-In-Box, бочки з характерним запахом спирту, пусті скляні пляшки, пластмасові каністри з характерним запахом спирту, лійки, шланги, корки, тощо.
Всього, в ході обшуків вилучено ТМЦ підакцизної групи товарів (ЛГВ, спирт) орієнтовною вартістю 4486,0 тис. грн.
Вищевказану незаконно виготовлену підакцизну групу товарів зловмисники планували реалізувати на території Рівненської області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору