Рівне:

Створення та просування сайтів

ПУТІН ГЛИБОКО ПРОРАХУВАВСЯ: The Washington Post

Україна і світ / Україна / Актуально 30-січ, 2022, 13:339 swet 743
Розвідка США припускає, що президент Росії Володимир Путін недооцінив наслідки можливого нового вторгнення в Україну. Про це пише The Washington Post із посиланням на свої джерела.
Поінформовані офіційні особи заявили журналістам, що за оцінками розвідки США, Путін недооцінив, наскільки дорого може обійтися вторгнення в Україну. Особливо це стосується руйнівного впливу санкцій на економіку РФ.
Американський чиновник, який спеціалізується на справах Росії, назвав "надзвичайно амбітною" та "безумною" ідею вторгнення в Україну та навіть тимчасової її окупації. 
Він зазначив, що Україна – велика країна, а уроки історії мають навчити Путіна: навіть у разі успішної військової операції йому доведеться зіткнутися з ще більшою кількістю проблем.
  • 10-13 січня 2022 року на переговорах із США, НАТО та в ОБСЄ Росія отримала відмову на її вимогу не брати Україну до НАТО.
  • Після цього в Білому домі заявили, що РФ шукає привід для вторгнення в Україну і напад може статися будь-якої миті.
  • Росія запевняє, що не планує нападати на Україну. Та Росія, як і її очільник втратили повністю будь-яку довіру. Тому Захід погрожує РФ жорсткими санкціями у разі вторгнення.
  • 26 січня США та НАТО передали Росії письмову відповідь на її ультиматум. Росія позитиву у відповіді не побачила.
Аналітики американської розвідки також дійшли висновку, що Путін сам абсолютно нічого не вирішує. Його дезінформують радники, та помічники (помічниці), які користуються його довірою та наївністю і не хочуть  розповідати про всі наслідки військових дій. Вони вважають, що для них ( помічниць) блєф, маніпуляції та дії у власних, вигідних виключно для них автономних  інтересах – це тимчасове оманливе становище, окозамилювання та інтриганство. «Для них реальність така, якою хоче її бачити кремль». А після них - хоч потоп. Це і відображається в заявах, постах та виступах їх лідера.
За словами народного депутата О. Гончаренка президент РФ є "гопником", який нападає тільки на тих, кого бачить слабкішим за себе. При цьому діє підступно. Олексій Гончаренко заявив, що президент РФ Володимир Путін є "Гітлером XXI століття", проте наша країна зуміє дати йому відсіч. 
Також усі передові держави світу сьогодні на стороні України. Судячи з усього - Путін глибоко прорахувався...

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору