Рівне:

Створення та просування сайтів

На Закарпатті ракета влучила в залізничну підстанцію у Воловці

Новини регіону / Закарпатська область 04-травня, 2022, 07:239 prov 5 478
За даними голови Львівської ОВА, всього у західному напрямку війська РФ випустили шість ракет – дві з них над Львівщиною збили сили ППО, три влучили в електричні підстанції у Львівській області, а ще одна – в електричну підстанцію на Закарпатті.
Російська ракета влучила до однієї із залізничних підстанцій біля вокзалу у Воловці, повідомили у Закарпатській обласній військовій адміністрації в фейсбуці.
«Ворожа ракета влучила в одну із залізничних підстанцій біля вокзалу у Воловці. На об'єктах у радіусі 500 м вибиті вікна, уламки ракети пошкодили автомобілі поблизу», – йдеться у повідомленні.
За даними облдержадміністрації, внаслідок ракетного удару 57 будинків у Воловці залишилися без газопостачання, пошкоджено розподільчий газопровід.
Пожежні борються з вогнем, а рятувальники розбирають завали на місці події. Попередньо жертв немає, повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.
Ввечері 3 травня російські військові завдали ракетних ударів по Закарпаттю, Львівщині, Вінниччині, Кіровоградщині, Дніпропетровській та Одеській області.
За даними голови Львівської ОВА Максима Козицького, всього у західному напрямку російські війська випустили шість ракет – дві з них над Львівщиною збили сили ППО, три влучили в електричні підстанції у Львівській області, а ще одна – в електричну підстанцію на Закарпатті.
В «Укрзалізниці» повідомили, що 3 травня російські військові обстріляли шість залізничних станцій у центрі та на заході України. Це не перша російська така залізничної інфраструктури в цих регіонах.
Радіо Свобода.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору