Рівне:

Створення та просування сайтів

Вибори у Теслугові

Актуально 05-чер, 2008, 11:549 prov 1 160
Також, на думку новообраного сільського голови, надзвичайно важливою є проблема забезпечення інфраструктури для дозвілля та розвитку молоді, адже без неї село не матиме майбутнього. Першим кроком у цьому напрямку має стати організація підвозу діток з сіл Коритно та Пляшівка до дитсадка “Сонечко” у Теслугові. Для цього, на думку пана Богдана, потрібно дуже небагато, і необхідні ресурси можна знайти в сільській раді.
— Те, що не зможемо вирішити власними силами, як наприклад, питання ремонту доріг, — будемо намагатися вирішувати, залучаючи кошти державного бюджету, звертаючись до керівництва району, області, піднімаючи проблеми перед народними депутатами, — поділився планами на майбутнє Богдан Шаблій:
— У цьому напрямку допомога “Народної Самооборони” буде просто неоціненною. Я все життя прожив у цьому селі маю хорошу репутацію серед людей, — підсумовує пан Богдан, — нікуди не збираюся від’їжджати, тому на посаді сільського голови працюватиму так, щоб можна було сміливо дивитися у вічі односельцям.
На виборах до Війницької сільської ради, що у Млинівському районі Рівненщини, кандидат від «Народної Самооборони» Олександра Співак зайняла третє місце. Проте це лише старт політичної кар’єри молодої кандидатки. За словами пані Співак, вона співпрацюватиме з громадою у втіленні важливих соціальних проектів у період між виборами, і на наступних виборах до органів місцевого самоврядування матиме чудові шанси на перемогу.
Іван Чорнобай,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору