Рівне:

Створення та просування сайтів

На Дніпропетровщині судять серійних убивць

Україна і світ 11-чер, 2008, 20:289 prov 1 126
Державне звинувачення на судовому процесі підтримують прокурори Вероніка Тіткова і Юрій Сеїн. Сторону 29 осіб, визнаних потерпілими, захищають десять адвокатів. Як повідомила журналістам Тіткова, процес над підозрюваними у серійних убивствах почнеться з судового слідства, під час якого будуть перевірені всі зібрані докази їхніх злочинів. Зокрема, за її словами, планується демонстрація відеоматеріалів, зроблених зловмисниками під час скоєння вбивств людей. Відео вилучене правоохоронцями під час обшуків за місцем проживання обвинувачуваних. Родичі жертв серійних вбивств мають намір вимагати у суді покарати злочинців довічним ув’язненням.
Як повідомлялося раніше, у червні 2007 року в Дніпропетровську було затримано трьох 20-річних місцевих жителів за підозрою у скоєнні 21 вбивства на території Дніпропетровської і Запорізької областей. У квітні цього року прокуратура Дніпропетровської області висунула їм обвинувачення. За словами начальника слідчого відділу прокуратури Дніпропетровської області Петра Овчара, матеріали кримінальної справи складають 39 томів, провина обвинувачених повністю доведена у ході слідства. Проведено весь комплекс судово-медичних експертиз, а також експертиза ДНК підозрюваних у вбивствах і загиблих людей. Судово-психіатрична експертиза визнала обвинувачуваних осудними.
За даними слідчого з особливо важливих справ прокуратури Дніпропетровської області Богдана Власенка, обвинувачувані скоювали вбивства людей з корисливих мотивів, з метою пограбування. «Злочинці знімали момент вбивства людей на відеокамеру, «щоб на старості років було про що пригадати», – процитував слідчий з особливо важливих справ свідчення обвинувачуваних.
Схожі новини
Коментарі - всього 1

tiger 11-чер, 21:44

для этих нелюдей только казнь.снять на камеру и показывать тем кто по анологичным преступлениям сидять довичне .собакам собачья смертью.а их еще и содержать будут за наш с вами счет .уроды.
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору