Рівне:

Створення та просування сайтів

НА МІСЦІ ВБИВСТВА ГОНГАДЗЕ ЗНАЙДЕНО РЕЧОВІ ДОКАЗИ

Україна і світ 23-чер, 2005, 12:279 prov 1 051
У прокуратури є речові докази, знайдені на місці вбивства журналіста Георгія Гонгадзе, передає Інтерфакс-Україна.
“Справді, ми знайшли речові докази. Їх було показано для впізнання Мирославі Гонгадзе й ще одній особі, яка мала свідчити. Вони впізнали, що ці речі належали справді Георгію Гонгадзе”, – повідомив в ефірі телеканалу “Студія “1+1” заступник генерального прокурора Віктор Шокін.
За його словами, склад злочину – вбивство – доведено повністю, слідство триває в частині пошуку замовників і організаторів.
Наразі під арештом перебувають учасники вбивства – офіцери Протасов і Костенко, третій учасник – Попович, який вів машину, перебуває під підпискою про невиїзд. Четвертим, як зазначає телеканал, був генерал Олексій Пукач, на той час – керівник департаменту кримінальної розвідки Міністерства внутрішніх справ України. Зараз він у розшуку.
Раніше генеральний прокурор Святослав Піскун заявляв про намір прокуратури передати справу про вбивство Георгія Гонгадзе до суду вже в липні.
За словами Піскуна, справу Гонгадзе може бути завершено навіть якщо Олексія Пукача доти не знайдуть. “Якщо буде знайдено Пукача, ми його приведемо до суду, “ – заявив Піскун. За його словами, якщо буде знайдено замовників після того, як справу передадуть до суду, їх також буде притягнено до відповідальності. “Але баритися більше ми не можемо, мама повинна поховати свого сина, і вона повинна знати, хто його вбивця”, – сказав генпрокурор.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору