Рівне:

Створення та просування сайтів

Луценко покриває вбивць Гонгадзе, – вдова Гонгадзе

Україна 28-січ, 2009, 14:459 prov 1 035
Луценко покриває вбивць Гонгадзе, – вдова Гонгадзе


Вдова Георгія Гонгадзе Мирослава переконана, що українська влада покриває Олексія Пукача, звинуваченого у вбивстві журналіста. Таку думку вона висловила в коментарі Радіо «Свобода» після засідання Парламентської асамблеї Ради Європи щодо «розслідування злочинів, можливо здійснених високопоставленими особами в період правління в Україні Президента Леоніди Кучми».

«Проблема в тому, що, не зважаючи на заяву Віктора Ющенка про те, що останні 2 роки Україна робить все можливе для того, щоб знайти «цю людину» і досягти якогось успіху у розслідуванні – в реальності цього не відбувається», – сказала Гонгадзе.

«І «цю людину» – генерала Пукача – не просто не шукають, а його покривають, і покривають у вищих щаблях влади і, зокрема, в Міністерстві внутрішніх справ, яке, до речі, очолює колишній предводитель руху «Україна без Кучми» пан Луценко», – підкреслила вдова.

Вона заявила, що має офіційну заяву Міністерства внутрішніх справ про те, що, «виявляється, міліціонери, які сьогодні відбувають покарання, скоїли цей злочин мало не за власною ініціативою і що до цього злочину Міністерство внутрішніх справ абсолютне не причетне».

«Так, що мені сьогодні, на жаль, Віктор Ющенко і все керівництво України нагадує чергового дволикого Януса: на Заході вони заявляють, що активно працюють і роблять успіхи, а всередині України вони мають зовсім іншу особу», – обурилася Гонгадзе.

За її даними, до червня місяця минулого року практично «жодного успіху і жодного результату розслідування не було».

«Представники прокуратури України заявляють, що вони «важко працюють» і прагнуть проводити розслідування, але я – як представниця потерпілої сторони – на жаль, не маю практично ніякої інформації про хід розслідування. Останній запит в прокуратуру ми зробили 24 грудня щодо питання про експертизу плівок майора Мельниченко – відповіді від прокуратури ми досі не отримали», – заявила Гонгадзе.

ZIK
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору