Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівняни вийшли в Інтелект лігу "Що? Де? Коли?"

Останні новини 24-чер, 2008, 11:209 prov 856
В минулу неділю в львівському клубі „Пікассо” пройшов сьомий, заключний етап змагань зі „Що? Де? Коли?” Відкритого чемпіонату Львівської області. Рівненська команда „КУЕМбрідж”, вдало виступивши у звітному сезоні забезпечила собі підвищення у класі і тепер гратиме серед 16 найсильніших команд Західної України.
Відкритий чемпіонат Львівської області складається з трьох ліг, участь в ньому беруть більше 50 команд з шести областей. Рівненська команда „КУЕМбрідж”, що представляє Клуб Української Елітарної Молоді, вдало провела останню гру сезону, посівши п’яте місце, і вже з осені 2008 року виступатиме в елітарній Інтелект лізі.
- До цього ми йшли довгих чотири роки, - розповідає капітан команди Святослав Клічук, - і сьогодні нам дуже приємно, що ми представлятимемо наше місто в інтелектуальній західноукраїнській еліті, де грають команди зі Львова, Чернівців, Івано-Франківська та Житомира. Залишилось лише виграти кубок і привести його до себе в підвальчик 15 школи. Буде непросто, але ми спробуємо це зробити. До речі, ще одна рівненська команда Diflofozium теж вдало провела цей сезон. І хоча вони грали в найнижчій Відкритій лізі, але здобули там переконливу перемогу і нині заповнять вакантне рівненське місце в Лізі претендентів, такій собі першій лізі, якщо говорити футбольними термінами.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору