Рівне:

Створення та просування сайтів

Відповідальний не для галочки

Актуально 26-чер, 2008, 15:009 prov 1 413
Недарма кажуть: краще раз переконатися, ніж сто разів дивуватися невідь з чого. Як з’ясувалося, трибуни місцевого стадіону справді «вкоротили», але, як кажуть, не з дурного розуму, а для справи. По-перше, вболівальники від цього не постраждають: там можуть розміс-титися усі жителі Острожця. Ну, а на проведення матчів «Євро-2012» стадіон «Колос» не претендує. По-друге, панелі зі стадіону використають для прокладення дороги, якою траспортні засоби доставлятимуть учасників змагань. Поруч із футбольним полем буде облаштована автостоянка.
До речі, будівельні роботи на стадіоні якраз у розпалі. І хоча до їх завершення мине немало часу, вважаю, що для спортсменів, тренерів, суддів тут будуть створені комфортні умови: душова, роздягальні, суддівська кімната і навіть готельний номер. Торік у реконструкцію стадіону сільрада «вклала» 147 тисяч гривень, цього року планують витратити 249 тисяч гривень, наступного — більше 50 тисяч гривень. Порахуйте і зважте, які кошти в Острожці спрямовують на реконструкцію стадіону «Колос».
Втім, «коронкою» розвитку фізкультурно-спортивного клубу «Горизонт» стає тристоронній договір між АФ «КамАЗ-Агро», Острожецькою сільрадою і місцевою футбольною командою, у якому передбачено зобов’язання кожної зі сторін. Скажімо, агрофірма бере на себе витрати на утримання футбольної команди, фінансування поїздок, придбання спортивної форми, взуття, інвентарю та іншого. Сільрада забезпечує функціонування стадіону, футбольного поля, душових, трибун, роздягалень та іншого. А ось футбольна команда зобов’язується успішно грати і, як кажуть, вигравати. Крім того, футболісти мають дотримуватися спортивного режиму, тренуватися. Причому, будь-які пропуски виключені. Є у футболістів і інші зобов’язання. Ймовірно, така триєдина мета має дати успішний результат. І першим спортивним звершенням став «Кубок весни — 2008», який острожецькі майстри шкіряного м’яча здобули цьогоріч у День Перемоги...
Втім, фізкультура і спорт в Острожці не обмежуються ФСК «Горизонт». Тут культивують боротьбу дзюдо: в учнів тренера Ростислава Вращука є здобутки у змаганнях різного рангу. Відтепер ставку робитимуть на дошкільнят, яким закладатимуть ази цього виду спорту, а також міні-футболу. Причому, займатимуться цими видами спорту хлопчики і дівчатка. Можливо, не всі вони сягнуть вершин спортивної слави чемпіона Європи Олексія Гетуна, але загальнофізичну підготовку одержать належну.
У план спортивних заходів включено проведення щорічної сільської спартакіади, у якій традиційно беруть участь більше десяти команд, реконструкція стадіону біля райлікарні, будівництво спортмайданчика у Залав’ї біля початкової школи та інші. До речі, в Острожці в кожній організації, установі є відповідальні за спортивно-масову роботу. І не для «галочки». Координує їх роботу керівник спортклубу «Горизонт» Анатолій Кулєшов.
Увесь комплекс спортивних заходів буде затверджений на сесії сільської ради. Зважаючи на велику увагу до розвитку фізкультури і спорту у населених пунктах сільської ради, не дивуюся, що Острожець — одне із найспортивніших сіл Рівненщини...
Віталій ТАРАСЮК,
Млинів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору