Рівне:

Створення та просування сайтів

АСТРОЛОГIЧНИЙ ПРОГНОЗ

Технології 03-лип, 2008, 09:319 prov 1 485
ОВЕН (21.03-20.04). Наступає помiтне потеплiння у ваших вiдносинах з Фортуною. Є шанс одержати цiкавi й перспективнi пропозицiї. У вихiднi буде досить доречно придiлити бiльше пильної уваги дiтям, можливо, ви попередите якийсь не дуже гарний учинок.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Вас будуть оточувати або таємницi, або плiтки. Не берiть на себе нездiйсненнi зобов'язання, iнакше складно буде виплутуватися із ситуацiї, що склалася. Постарайтеся не перестаратися з емоцiйними сплесками — дивіться, щоб вiд них нiхто не постраждав.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). У першiй половинi тижня подiї будуть протiкати вдало практично у всiх областях вашої дiяльностi. Друга половина тижня може виявитися складнiшою. Постарайтеся уникати конфлiктiв на роботi. Не варто псувати вiдносини навiть iз тими, хто не роздiляє вашу точку зору.

РАК (22.06-23.07). Ви зможете вигiдно представити свої дiловi якостi, що сприятливо вiдiб'ється на ваших дiлових успiхах. Смiливий задум у професiйних справах може стати повнiстю здiйсненним, але в нього доведеться вкласти багато сил i часу. Перед вами вiдкриються перспективи, про якi ви дуже довго мрiяли.

ЛЕВ (24.07-23.08). Значно розшириться ваше коло спiлкування. Щоб не стати жертвою обману, будьте уважнiші. Тиждень швидко промчиться за професійними справами й домашнiми турботами — потрiбно вирiшити їх вчасно, щоб придiлити собi бiльше часу.

ДIВА (24.08 — 23.09). Вам необхiдно проявити активнiсть, що дозволить реалiзувати вашi плани й iдеї. Розберiться з поточними проблемами. Друзi вам допоможуть у їх вирiшеннi, а у вихiднi можна здiйснити те, чого ви так довго прагнули.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Завдяки своїй працездатностi ви можете досягти небувалих висот у бiльшостi починань. Самостiйнiсть i рiшучiсть дозволять встигнути завершити багато намiчених справ. Вихiднi — найбiльш вдалий час для домашнiх турбот, для спiлкування iз близькими людьми.

СКОРПIОН (24.10-22.11). У вас з'явиться можливiсть обернути собi на користь будь-який збiг обставин, якщо тiльки не стане на заваді зайвий поспіх. Оточуючі будуть частiше звичайного приймати до уваги й гідно оцiнювати вашi здібності. Близькi зажадають уваги до себе.

СТРIЛЕЦЬ (23.11-21.12). Ви будете здатнi зробити стрибок у кар'єрi. Не давайте обiцянок: при нинiшньому темпi роботи вам складно буде їх виконати. Здiйснити всi плани й задуми вам буде не завжди просто, але, при значнiй цiлеспрямованостi й завзятостi, — можливо.

КОЗЕРIГ (22.12-20.01). Для досягнення гарних результатiв на роботi вам буде потрiбно виявити витримку й наполегливiсть. Будуть удалими дiловi зустрiчi. Виявітб розсудливiсть, щоб не потрапити на гачок обману. Подбайте про своїх близьких. Розпитуйте дiтей про їхнi успiхи й досягнення.

ВОДОЛIЙ (21.01-19.02). Минулi заслуги дозволять вiдкрити досить перспективну справу. Ймовiрнi нетривалi поїздки. Улагодяться сiмейнi проблеми, почнеться перiод повного взаєморозумiння.

РИБИ (20.02-20.03). У професiйних справах ймовiрнi рiзкi змiни, однак це не вплине на результат. Тиждень може привести до поновлення деяких партнерських вiдносин. Сприятливий час для духовного росту й розвитку.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору