Рівне:

Створення та просування сайтів

АСТРОЛОГIЧНИЙ ПРОГНОЗ

Технології 21-сер, 2008, 10:019 prov 1 046
ОВЕН (21.03-20.04). Ймовiрнi змiни, що позитивно вплинуть різні сфери вашого життя. Вам буде везти в справах i спiлкуваннi, якщо ви проявите активнiсть. Наприкiнцi тижня добре розбирати непотрiбнi речi i викидати мотлох. Ви вiдразу вiдчуєте себе краще. Можливе вiдновлення обстановки в домі.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Не варто вiдкрито висловлювати свої претензiї оточуючим. Ваш успiх залежить вiд вашої дипломатичностi. Грандiознi плани краще не будувати — вони можуть не здiйснитися. Близькi люди можуть звернутися до вас за порадою.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Буквально з перших днiв тижня з'явиться шанс соцiального росту. Запорука успiху — у використаннi особистих i дiлових зв'язкiв. Не вiдкладайте рiшення особистих справ у довгий ящик. Можуть збутися найсміливіші мрії. Прислухайтеся до порад близьких людей, тому що вони можуть виявитися досить доречними.

РАК (22.06-23.07). Прекрасний настрiй, гарне самопочуття й упевненiсть у своїх силах можуть стати тлом цього тижня. Не кидайтеся в крайнощi, хапаючись за багато справ одночасно, а краще виберiть головну справу й доведiть її до кiнця.

ЛЕВ (24.07-23.08). Постарайтеся не виступати з iдеями й пропозицiями. Не варто створювати собi зайвих проблем. Ближче до кiнця тижня висунути свої претензiї можуть дiти: причому чим вони старше, тим претензiй у них буде бiльше. Пiсля вихiдних бiльша частина турбот звалиться з ваших плеч.

ДIВА (24.08 — 23.09). Вам доведеться багато уваги придiляти оточуючим. Цiкавi iнiцiативнi пропозицiї можуть надходити вiд партнерiв по бiзнесу. Добре будувати плани на найближче майбутнє. У вихiднi ви повиннi порадувати близьких, iнакше на вас можуть обрушитися невизначенiсть та образи.

ВАГИ (24.09-23.10). Суєта лише стомить, спокiй же допоможе багато в чому розiбратися. Побережiть здоров'я, але не розслаблюйтеся зовсiм. Можливi тертя у вiдносинах з колегами по роботi не з вашої вини. Дочекайтеся, поки пристрастi уляжуться, i захопіть iнiцiативу у свої руки.

СКОРПIОН (24.10-22.11). Складiть план дiй i орiєнтуйтеся за ним, iнакше ви потонете в численних справах i турботах. Виявіть розумну обережнiсть, не давайте підстав для плiток заздрісним колегам. У кінці тижня можна ощасливити своєю присутнiстю друзiв i близьких.

СТРIЛЕЦЬ (23.11-21.12). Зберiться iз силами для нової справи. Якщо щось не буде виходити, постарайтеся не йти напролом — вiдкладіть справу на кiлька днiв. Чим менше ви будете говорити про свої намiри й плани, тим швидше вони здiйсняться. Не починайте сварок через дрiбниці зi своїми домашнiми, нi до чого гарного це не приведе.

КОЗЕРIГ (22.12-20.01). Постарайтеся не впадати в крайнощi. Думки про те, що вас недостатньо цiнують, краще гнати вiдразу, перш нiж за них стане соромно. Не вiдмовляйтеся вiд допомоги друзiв при обмiрковуваннi планiв на майбутнє. У вихiднi дозвольте собi маленькi слабостi.

ВОДОЛIЙ (21.01-19.02). Проявляючи силу волi, за допомогою цiлеспрямованостi й завзятостi ви зможете довести оточуючим своє право на самостiйнiсть i незалежнiсть. Тиждень може виявитися для вас досить напруженим. Приймiть рiшення щодо вiдпочинку з родиною й дiтьми.

РИБИ (20.02-20.03). Варто бiльше довiряти своїм передчуттям i iнтуїцiї. Може виникнути ситуацiя, коли вам доведеться займатися декiлькома справами одночасно. Результати цих зусиль вас порадують. Використовуйте будь-яку можливiсть провести бiльше часу вдома й зробити необхiднi придбання для родини.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору